Enduroman Opublikowano 5 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2004 no nareszcie mam !!:D honde varadero 125:) motorek jest prze piekny. Wyglada na jakies 1000cm :D nikt nie wiezy ze to 125 nawet jak im mowie. Silnik ogromny motor takze, super wygoda, super pracujacy silnik cichutki, prawie motoru nie slychac jak sie jedzie, malo pali :) wczoraj kupilem i jak narazie zrobilem 170km, ale poprostu jazda to poezja:) sam jedzie. Jest to motocykl praktycznie nieosiagalny w polsce a jednak udalo mi sie kupic :( naprawde godny polecenia. Bardzo dobrze jedzie w kazdym zakresie obrotow a nie tak jak 2t ze ciezko wystartowac, nawet jak jechalem z moim tata (100kg) to jedzie sie jak bym jechal sam, bez roznicy, startowanie wyjezdzanie pod gorki itd, zaden problem:) super super super kilka fotek ponizej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroman Opublikowano 5 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2004 c.d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroman Opublikowano 5 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2004 c.d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 5 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2004 Co tu duzo mowic - motorek zaje*isty..... Gratuluje zakupu, oby Ci dlugo sluzyl :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jumper Opublikowano 5 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2004 ech... co ja ci moge powiedzieć... gratuluje ci bardzo. Sam się przymierzałem do kupna własnie tego motocykla, ale niestety tata mi powiedział że nie wyłoży mi tyle hajsu na 125. ni niestety. naprawde zaje fajny motorek. tylko pozazdroscic.. nie moge sie doczekac przyszłego sezonu kiedy to będe kupował coś mocniejszego. :twisted: pzdr. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck Opublikowano 5 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2004 To nie przypadkiem ty mi zwinąłeś ten moto spod nosa?? Kupiłeś w Myszkowie?? Gratuluję sprzętu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 5 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2004 Gratulacje. Niedługo bedziesz musiał garaż przebudowć bo cały czas Ci motocykli przybywa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroman Opublikowano 6 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2004 tak kupilem go w myszkowie :D mialem brac yamahe maxster (skuter) bo wara byla troche za droga ale kazdy mowil tacie ze jak ja bede na skutzerze wygladal :D dolozylismy te 3000zl i nie zaluje :) jazda naprawde bajka :( pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 6 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2004 no no gratuluje :!: ładne stadko sie zrobiło :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroman Opublikowano 6 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2004 tutaj macie do sciagniecia super foty z dzisiejszego wyjazdu, naprawde polecam !! nie zamieszczam ich tutaj bo niema sensu zapraszam na ta strone. http://www.delikatesy.pl/~darekh/vara.htm pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 6 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2004 hmm .... gratulacje :) zajebisty bzyk :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 6 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2004 Swietny gratuluje zakupu.:D A tak z ciekawosci to ile kosztuje ta 125 :?: (jesli mozna wiedziec ,chodzi mi tylko o przyblizona cene tego moto) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemek_SMX Opublikowano 8 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 około 14 000 złociszy trzeba wyłożyć na viaderko , tylko największy problem to znaleźć to a potem kasa 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 8 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 około 14 000 złociszy trzeba wyłożyć na viaderko , tylko największy problem to znaleźć to a potem kasa 8O ale to drogie To moge sobie o takim tylko pomazyc :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi