Helgast Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Witam. Mam Kawasaki ZX-6R rocznik 2000 i pilnie potrzebuję schematu podłączenia zegarów, a mianowicie wtyczki z kolorowymi kablami do pinów przy zegarach. Moto miało wystrzelone zegary i z wtyczki nie zostało nic. Jest tam około 10 kolorowych kabelków, a ja nie wiem który kabel do którego pina w zegarze. Jeśli ktoś ma taki motocykl to byłbym dozgonnie wdzięczny gdyby zrobił fotkę wtyczki od strony kabli (tak żeby było widać gdzie który kabel) i podesłał mi, lub np jakiś sensowny i czytelny schemat podłączenia bo dotychczas znalazłem jakiś, ale nie jestem elektrykiem i trudno mi to ogarnąć. Pozdrowił i dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Potrzebujesz serwisówkę do swojego moto. Patrzę u siebie i schemat jest czytelny, zatrybisz po kolorach. A reszta to już własna rzeźba w garażu. Jakby co to wal na PW. Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi