KrauSiU Opublikowano 5 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2004 Witam, Posiadam motorower Derbi Senda SM 50ccm, z roku 2002, kupiłem używany z bardzo małym przebiegiem 3800km wszystko cacy, chodzi super, silniczek super stan itp. tylko, że coś mało mi jeździ - 75km/h i nic więcej, z górki podchodzi pod 80km/h, jak na taką wysiloną jednostkę jaką jest silnik sendy sm to uważam, że trochę mało jeździ.Słyszałem, że sendy od 2002roku jeżdżą wolniej ale nie wiem czy to prawda.Dlatego pytam was czy nie wiecie jakie i gdzie znajdują się blokady w tym motorowerze bo nie jestem pewny czy wszystkie są zdjęte.. Pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 5 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2004 mój kolega też miał sende SM i go objeżdżałem jak chciałem wiec nie wiem, mozliwe ze wszystkie takie są od 2002roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 5 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2004 2002 są słabsze od Send z 2000 tak na boku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrauSiU Opublikowano 5 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2004 No a przecież ten twój znajomy ma sende sm z 2002roku tą zieloną i objeżdża sende słabka :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_87 Opublikowano 6 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2004 2002 są słabsze od Send z 2000 tak na boku... Nie wszystkie :) No a przecież ten twój znajomy ma sende sm z 2002roku tą zieloną i objeżdża sende słabka Z tego co wiem Słabek ma większe zębatki(ma przyśpieche), a po za tym zobacz jak Słabek jeździ....:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 6 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2004 Nie, bo on ma Sende z 2002 ale po tuningu! :D Ma filtr stożkowy, wybebeszony wydech i większe zębatki. Ale czy objerzdza czy ja wiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi