Motor Maniac Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 WITAM,Gdy sezon motocyklowy się kończy, coraz częściej zadajemy sobie pytanie, gdzie przezimować nasze sprzęty. Większość z nas zaczyna się rozglądać za jakimś miejscem. Pytamy zatem znajomych, czy nie mają jakiegoś wolnego kąta, podejmując przy okazji pewne ryzyko utraty naszego skarbu, zamykając go w miejscach nie do końca do tego przystosowanych. Ja sam, też je podejmowałem, zostawiając w miejscach do których nie zawsze miałem dostęp. W związku z tym od listopada zapraszam Was do przechowywania swoich motocykli, skuterów, quadów, itp "u mnie".Przechowalnia, sklep i serwis mieścić się będzie na Warszawskim Ursynowie. Miejsca starczy dla każdego. Dosłownie i w przenośni w specjalnie przystosowanym ubezpieczonym budynku z alarmem i monitoringiem przez całą dobę. W skład pakietu może wchodzić dodatkowo serwis,wymiana płynów, napędu, uruchamianie silnika i podłączenie inteligentnej ładowarki akumulatorowej, która zwiększa jego żywotność. Każdy też będzie mógł przyjechać, podłubać przy swojej bestii i przy okazji pogadać z koleżankami i kolegami. Oferuję też własny transport. W razie pytań dzwońcie 509 672 669 lub piszcie [email protected]na Fejsie szukajcie Motor Maniac, strona w budowie pzdrMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Na prawdę godny zaufania człowiek. Gorąco polecam Michała. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonTrasT Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Otwórz filię w Łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi