Limo Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Znacie jakieś miejsca w Warszawie gdzie kupię klingeryt lub podobny materiał na uszczelki? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Tak, zakład na Gimnazjalnej ma co potrzeba, nawet Ci dorobią jak masz wzór... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 5 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Dzięki kivi :lalag: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Tak, zakład na Gimnazjalnej ma co potrzeba, nawet Ci dorobią jak masz wzór... Kurcze, mam mieszane uczucia. Dzwoniłem dzisiaj do tego faceta i generalnie jest bardzo niechętny żeby sprzedawać materiał na uszczelki. Chyba specjalnie krzyknął mi zaporową cenę żeby mnie zniechęcić, 100zł za arkusz. Dobrze że się dowiedziałem od kumpla że w Larssonie też mają, i to za 1/3 ceny. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi