pyotrek76 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Heja, W czerwcu nabyłem nowego VN900 Customa. Jakoś zawsze mnie ciągnęło w jego stronę. Klasyczna lina, wąskie koło, ciężki tył. Do tego czarny mat i jest git.Na razie wymieniłem wydech z fabrycznego na Silver Tail. Jest zdecydowanie lepiej, natomiast bosko robi się dopiero po wyjęciu tłumików. Pozdr dla wszystkich jeźdźców!Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżakub Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Jak dla mnie, niesamowita maszyna, tylko pozazdrościć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Przepiękny. Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 zapraszamy na stronę Vulcaneria Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyotrek76 Opublikowano 7 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 zapraszamy na stronę VulcaneriaA dziękować, dziękować. Zarejestrowałem się i czekam cierpliwie na aktywację profilu. P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmonika Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 ten Vulkan z letnim zestawem hmuu apetyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyotrek76 Opublikowano 7 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 ten Vulkan z letnim zestawem hmuu apetycznyTak gada: Enjoy ;) P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 koło przód wyglada jak bys zalozyl je od chińczyka, ale co kto lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyotrek76 Opublikowano 7 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 (...)ale co kto lubiŚwięte słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takijedenkuba Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Mam wrażenie że znam ten motocykl. Zmienił właściciela w 2012? Zgadza się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Mam wrażenie że znam ten motocykl. Zmienił właściciela w 2012? Zgadza się?Czy spojrzałeś na datę postów? Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi