BoMbA105 Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 (edytowane) Witam mam problem otóż zakupiłem nowy silnik do mojej kawy(stary tak się posypał ze nie opłacalo się robić) włożyłem w ramę wszystko poskładałem ale cos nie pasuje mi przy sprzęgle hydraulicznym. Czy mógł by mi ktos zrobić zdjęcie siłownika? lub wytłumaczyć co i jak ? czegos mi tam brakuje.... a nie mam pojęcia o czym zapomniałem Edytowane 4 Października 2011 przez BoMbA105 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Podczas takich operacji powinieneś się posługiwać manualem a nie prosić o fotki na forum. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoMbA105 Opublikowano 5 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 akurat w manualu nic na ten temat nie ma , przynajmniej w tym który mam, wiec piszę w odpowiednim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi