Szoti Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Cześć problem jest taki ze nie wiem jak ustawić wałki. Dorwałem serwisówke do xr 500 lecz po samych rysunkach chyba nie wiele zdziałam a jak tłumacze na stronie to średnio to sie składa w całość. Jak ktoś by wiedział jak to poskładać lub by mógł przetłumaczyć będe wdzięczny. Foto z owymi częściami : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oil Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 niemiecki lipa.po angliku moja baby by poradzila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Ja z językiem to może bym i sobie poradził, ale nie znam się na mechanice, więc tłumaczenia konkretnych terminów fachowych się nie podejmuję. Coś konkretnego Cię z tych stron interesuje? Jakaś konkretna informacja? Bo strasznie dużo tego tekstu. Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoti Opublikowano 3 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Jak bym miał z 2 zdjęcia 6 i 7 punkt to by było ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Co masz na mysli z 6 i 7? (Wiesz że strony 44 nie zamieściłeś?) Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoti Opublikowano 3 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 strona 44 nie byla z tym związana chodzi mi o te punkty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Coś tam zacząłem i smiesznie to wychodzi, bo nie znam polskiego nazewnictwa. Ale mniej więcej rozumiem o co chodzi. Punkt 6 w moim tłumaczeniu (nie smiać się!):- Łańcuch wyrównujący położyć na zębatce przedniego wyrównywacza(3), przy czym pierwsze ogiwo (1) spasować z wydrążeniem/karbem (2) na zębatce (rys.98). Niestety punkt 7 (drugi który zaznaczyłeś) odnosi się do rysunku 99, zapewne na stronie 44. Bez tego rysunku nie zrozumiem tekstu, bo nie wiem o jakie elementy może chodzić. Np. Scheibe to szyba a Rad to koło, ale nie sądzę, żebys tam miał szkło :D. Wklej ją też, to może coś z tego będzie. Sorry, znalazłem rysunek 99. Jest na stronie 45, ale nie mieściła się cała na ekranie, dlatego przegapiłem. - Podkładkę i koło łańcuchowe wyrównywacza zamontować na ośce wyrównywacza/wyrównującej(?) i zabezpieczyć zawleczką/podkładką. Karb/wgłębienie na zębatce spasować ze znacznikiem na ośce(1) (rys.99). Uff. Stało się jaśniejsze? Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamin Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 scheibe to po niemiecku również podkładkahttp://translate.google.pl/#de|pl|scheibe%0A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Trochę uwypukliłem, ale rysunek zaiste nieco pomógł ;) Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoti Opublikowano 3 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Dziękuje bardzo ! niedługo szoruje do garażu i może cos z tego będzie ; ) _Ra_ wielkie dzięki ; ) poskładalem jak ma być wszystkie znaki sie zgadzają ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi