Sebastian96_S1 Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Witam wszystkich to mój pierwszy temat. Bardzo potrzebuje tarczy sprzęgłowych do aprili rs 125 ( jeśli to tak się nazywa ) Jeśli ktoś posiada na sprzedaż lub wie gdzie takie nabyć proszę pisać dotłaczam zdjęcia pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 (edytowane) http://moto.allegro.pl/listing.php/search?sg=0&category=3&string=tarcze+rs i sklepy... Edytowane 30 Września 2011 przez Kamsel Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian96_S1 Opublikowano 30 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Dzięki ale to nie to :P a te sklepy to mógłbyś coś polecić ? teraz dołączam zdjęcia dokładnie tarczy o którą mi chodzi i jeszcze jedne zdjęcie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 tylko w aso abo w używkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian96_S1 Opublikowano 1 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 a tak bardziej dokładnie jaki sklep i gdzie tych używanych szukać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Najpierw dowiedz sie jaki masz model rotaxa bo przypuszczam, że nie wiesz i szukaj na allegro rs'ek na częsci. Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian96_S1 Opublikowano 1 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 to jest model z 2002 roku ale jaki rotax to nie wiem :/ na allegro szukał i to już przez dłuższy czas ale bez powodzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 jak 2002 to rotax 122 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian96_S1 Opublikowano 2 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 szukałem ich już spory czas ale tej części nie znalazłem pisałem do gości ale nikt nie posiada i co robić :/ ej a może wie ktoś jak dokładnie nazywa się ta zębatka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Ta zębatka nie napędza czasami pompy dozownika? Ostatni raz rotaxa rozbierałem 4 lata temu... ale z tego co pamiętam jest tam pare plastikowych zębatek. Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 tu masz listę dealerów, zadzwoń albo przejdź się do któregoś jak nie wiesz jak się nazywa ta cześć. Może nie będzie przesadnie droga. http://www.piaggio.com.pl/aprilia/pl_PL/dealers.aspx.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian96_S1 Opublikowano 13 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Witam dziękuje wszystkim za pomoc :)) mam już tą cześć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi