Vivaldi_V1 Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 A wiecie czy tam sa jakies ograniczenia co do decybeli ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Raczej żadnych ograniczeń czy też pomiarów hałasu nie ma. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Na pewno nie ma żadnych ograniczeń co do głośności. Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 9 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Informacja powyżej jest już trochę nieaktualna. Nieliczni okoliczni mieszkańcy dołączyli w tym sezonie do ogólnopolskiego trendu i zaczęli się żalić na hałas. W związku z tym wprowadzone zostało wyrywkowe pobieżne badanie głośności. Polega ono na tym, że jeśli pusty wydech zwróci uwagę oddalonej obsługi, to ta przybywa i zwraca ową uwagę motocykliście. Z tego co zaobserwowałem, to motocyklista razem ze zwróconą uwagą mogą jeździć razem dalej. Dalsze konsekwencje nie są mi znane - nie znam nikogo kto by ich doświadczył ;) Ale obawiam się, że sytuacja nie będzie się poprawiać. Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Hej, myślę, że pomału warto reaktywować temat.Wiecie czy w 2016 cokolwiek ulega zmianie w Starym Kisielinie? Może warto pomyśleć nad jakimś wypadem przy okazji rozpoczęcia sezonu? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi