_Ra_ Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Ja w sobotę lub niedzielę. Na razie mam problem, bo samochód z hakiem, z którego normalnie korzystałem, nie będzie dostępny. Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bollo_ Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Jeśli niedziela, to się piszę... Ja niestety auto bez haka mam, chyba że do tego czasu coś zmontujemy :) Jeśłi nie będziesz miał auta, to lecisz na 2oo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Na to wygląda, choć niechętnie. Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Jeśli nie będzie jakiegoś załamania pogody, to w sobotę wybieram się na kołach do Kisielina. Według kalendarza "tylko motocykle". Plan standardowy: wyjazd z Wrocławia koło 7:00, na torze do 16:00, we Wrocławiu koło 18:00. Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Gdyby ktoś chciał się dołączyć: na tą niedzielę plan pozostaje taki sam. Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lilith_24 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 hej a są tam jakieś depozyty? Jeśli pojadę na moto to mam gdzie zostawić graty? :-) Cytuj http://www.babanamotorze.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesiash Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Leci ktoś na Kisielin z Opolskiego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Depozyty nie bardzo. Można zostawić pod czujnym okiem recepcjonistek, ale jak byłem w zeszłym tygodniu to recepcji jeszcze nie było. Sporo rzeczy jest jeszcze w budowie, za dwa tygodnie ma juz działać. Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lilith_24 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 hm to lipka, z plecakiem latac nie bede :D zobacze, chyba musze sie zmiescic w kurtke i pod dupke :) lecisz jutro? Cytuj http://www.babanamotorze.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Niestety się nie wyrobię, choć bardzo bym chciał. Mam trochę zaległości na innych frontach. Może następnym razem... Miłej zabawy! Daj koniecznie znać jak było. Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lilith_24 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 jak tylko bedzie pogoda to na pewno ! :-) dzieki no to sie najeździłam... Wro-Ś.Śl.-Wro... Ale jazda iście torowa, tylu uślizgów na 50km dawno nie zaliczyłam :D dziękujemy za majówkę Cytuj http://www.babanamotorze.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 To może w niedziele wypad na kisielin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Ktoś wybiera się w niedziele do kisielina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Z tego co wiem, to z Wrocławia grupa na supermoto się wybiera. Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Czyli znowu będą tłumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi