Guzik Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 http://www.multiglas.pl/po-sz01.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 http://www.multiglas.pl/po-sz01.htmpolerka przedniej szyby ok 200 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 polerka przedniej szyby ok 200 zł A szyba ńówka 220zł :icon_mrgreen: :icon_question:Albo jak bryka stara i w miarę popularna poszukać na szrocie. Aczkolwiek uczciwie się przyznam, że nie wiem czy da się wymontować szybę na klej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Dać się da bo do mojej Astry poprzedni właściciel zamontował używkę. Ale rok później ta szyba pękła od lusterka, bo ktoś je na jakiś poxipol albo inny syf przykleił i rozsadziło. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 A szyba ńówka 220zł :icon_mrgreen: :icon_question:Albo jak bryka stara i w miarę popularna poszukać na szrocie. Aczkolwiek uczciwie się przyznam, że nie wiem czy da się wymontować szybę na klej.a robocizna? nie mam przekonania do uzywekwidzialem para akcji po wymianie szybynajczescie szla rdza w gornej czescii wtedy ch. w. co robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 a robocizna? nie mam przekonania do uzywekwidzialem para akcji po wymianie szybynajczescie szla rdza w gornej czescii wtedy ch. w. co robic. A robocizna w cenie.Do świętej pamięci Vito w ASO kosztowała 1600zł :icon_twisted:. Taka sama, od tego samego producenta tylko bez znaczka Mercedesa i montowana w specjalistycznej firmie, kosztowała 400zł. Bez niebieskiego pasa 320złp.Do dwustu niby trochę brakuje. Ale to była/jest duża szyba. Zakładam że do osobówki powinno być około 200zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 (edytowane) tysiaka się nie przekroczy za podgrzewaną do mondeo coś koło 600zł, montaż w cenie szyby trzeba też uważać na producenta w astrze mam od 1,5 roku nordglassa, wygląda jak oryginał po 15 latach........następnym razem dopłacę do sekurita albo pilkingtona Edytowane 16 Grudnia 2011 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Ja myję Ludwikiem i gorącą wodą i wystarczy - szybę i wycieraczki.Cała filozofia. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi