Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Znajomy sprzedaje szpeja Witam, na sprzedaż Suzuki GSX-R 600 K8Motocykl ma lekko porysowaną owiewkę z prawej strony oraz wydech - szlif na mokrym przy ok 10 km/h - więcej zdjęć mogę podesłać zainteresowanym na maila) Wyposażenie:-Nowe opony Michelin Pilot Power 2CT dot 2011-oploty przód + RBF600-w lipcu wymieniony olej na motul 300V (resztka oleju do wglądu) + filtr oleju-filtr powietrza K&N-Wyższa szyba doublebuble + oryginał(Zdjęcia robione jeszcze z GP1 i z oryginalna szybą)-Nakładka na siedzenie pasażera + siedzenie-crashpady zipser-rolki wahacza-Ecu Haking - dla ludzi nie w temacie - zmieniona mapa zapłonu A(wzięta z modułu bazzaz - większa moc maksymalna, oraz TRE-eliminator opóźnienia zapłonu - moto ciągnie lepiej od dołu)-żarówka w soczewce Osram Night Breaker+-2 kluczyki + karta pojazdu-nowy akumulatorprzebieg autentyczny - oryginalny napęd z niebieskim ogniwem Dla konkretnej i zdecydowanej osoby,jeżeli nie zdążę zamontować dorzucam alarm hibernatus Proxima.Jazda testowa tylko jak położysz hajs na stole.Powód sprzedaży - koniec z jazdą po drogach publicznych POLECAMGdyby nie niechęć do jazdy po drogach,w życiu bym go nie sprzedał - szukam torówki. W razie pytań dzwonić.Telefon:511-308-235 Michał (na forum medyk88 ) link:Motorcykiel Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Suzuki wciąż daje gorsze mapy zapłonu na mniejszych biegach? Myślałem, że wraz z erą K3/K4 im przeszło. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) Mimo,że link otomoto wygasł.Ogłoszenie nadal aktualne. Edytowane 23 Listopada 2011 przez Pozytywnie Zakrecony Wariat Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi