Aster Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 (edytowane) Od kwietnia posiadam czarną Yamahę XJ600N z 1999roku. Jest to angol, stan wizualny jest średni ale silnik chodzi dobrze, jeździ prosto i w ogóle fajna jest :)Moto przyprowadziłem do domu na kołach, pojechałem z moją dziewczyną, ja wracałem Yamahą ona samochodem. Po przyprowadzeniu moto do domu młoda walnęła focha, że ją będę zostawiał i w ogóle. Po dwóch godzinach przytuliła się i mruknęła "ja też chcę" :).Wysłałem ją na kurs prawa jazdy. Zdała w zeszłym miesiącu. Zaraz po odbiorze prawka zapisałem nas oboje na Kulikowisko gdzie męczyła Tomkowego GS500 :).W zeszłą sobotę natomiast do XJ dołączyła ciemnozielona Honda CB500 z 1996 roku. Wersja "niby PC32", czyli w dowodzie figuruje PC32 a naprawdę PC26 z hamulcem przednim Nissina i bębnem z tyłu. Montowana już we Włoszech ale z części produkowanych jeszcze w Japonii :)W tą niedzielę pojechaliśmy na parking pod Electroworlda na Bielanach poćwiczyć. Młoda cała szczęśliwa, osiągnęła na autostradzie prędkość 120km/h (dotychczasowy rekord życiowy 90 na jeździe próbnej) :) Poćwiczyła slalom między latarniami, ciasne zawracanie, zaczyna świadomie stosować przeciwskręt.Poniżej parę fotek obu maszyn:https://picasaweb.google.com/lh/sredir?uname=112676821806986714445&target=ALBUM&id=5656934915455863297&authkey=Gv1sRgCPvjvdnFov6V6gE&feat=email Edytowane 27 Września 2011 przez Aster Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 (edytowane) No, no... Dumni jesteśmy z Ciebie i Twojej panny ale czemu qrva dałeś tyle linków i to jeszcze do Imgshack? :icon_evil: Najbardziej skurwiały portal do sharingu fotek... Załóż sobie album PicasaWeb, niesamowicie łatwy, przyjemny i szybki. Edytowane 26 Września 2011 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Super :D Ahh te linki do imgagedupy :buttrock: Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronja Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 To męczyłyśmy tego samego GS :D Gratuluję! Cytuj poczujesz jeszcze od tych lepsze dreszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 27 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 (edytowane) Najbardziej skurwiały portal do sharingu fotek... Załóż sobie album PicasaWeb, niesamowicie łatwy, przyjemny i szybki.Aj bo mam takie durne przyzwyczajenie z czasów jak picasy jeszcze nie było a imageshack dawał radę. Zmienione. Ronja - tego z niebieską kierownicą i z gigantyczną "L" zamiast tylnego błotnika? Daje radę :) Edytowane 27 Września 2011 przez Aster Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi