technotop Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Udało mi się zdać egzamin (kat A) za pierwszym podejciem, 9-go sierpnia na Okęciu. :))) PS. dzis mamy 20 wrzesień, plastik na ten moment jest jeszcze w produkcji (jak sie wczoraj dowiedziałem), sprawa się ciagnie 1,5 miechy, powod: kat "B" zrobilem w 98 roku, w Toruniu, kat "A" tylko teraz w Piasecznie, okazało się że urząd najpierw musi wysłać zapytanie do Torunia (pocztą polską), następnie z Torunia moje papiery z kategoria B przesyłają do Piasecznia (też pocztą), dopiero po tym dokumenty trafiają do produkcji i podobno na to maja dwa tygodnie... (mialo być e-państwo no nie? :)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sihaja Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Gratuluję, a co do opóźnień... moje prawko przyszło szybko. Ale zapomnieli wpisać na nim wcześniejszą kat B. Tak więc pani na moich oczach nowe prawko przecięła i kazała mi się zgłosić za kolejne 2 tyg. Cytuj Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 chyba bym taką za##%$%@@% jakby mi przecięła prawko (nieważne, że B nie było, ważne, że A było) :icon_twisted: koledze technotop pogratulować, coprawda lekko na zakończenie sezonu, ale zawsze :lalag: Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 :>http://sites.google.com/site/jaquzie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
technotop Opublikowano 20 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 (2011-09-20 14:07:47) Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie.Właśnie się pojawił komunikat na stronie )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaattii666 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 To jeszcze dziś legalnie w drogę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi