weterynarz Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 :icon_biggrin:powariowaliscie z tymi nogawkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwla42 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 :icon_biggrin:powariowaliscie z tymi nogawkami No przecież jak wciągnie to i wypuści :biggrin: Trzeba uważać... raz mi złapało. Nic się nie stało ale kreska na czole się zmarszczyła ze strachu. BDL w zestawie ma osłony więc spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 no dzisiaj przyszło !!!!!!!!!!!!!!!super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Paweł, ja teraz będę jechał za tobą bo mi nowe nogawki od spodni wciągnie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 No zamontowane ,jednak montaż nie jest tak prosty jak to pokazuje facet na youtube ,pas BDL do tego modelu a jednak pomęczyć się trzeba i to niemało .Uprzedzam pytanie jak tylko zrobie zdjęcia to zaraz postaram się je zamieścić ale narazie fotki z instrukcji obsługi http://www.hotbikeweb.com/tech/0910_hbkp_motorcycle_belt_drives/viewall.htmlJake wrażenia ?specyfliczny dzwięk ale przyjemny dla ucha ,no i przy wkładaniu jedynki cisza a nie charakterystyczny harlejowy trzask,biegi naprawde wchodzą lżej i ciszej .Dzisiaj to wszystko ,napisze więcej jak nawine troche więcej kilometrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 :biggrin: :biggrin: :biggrin:Gratulacje, ja mimo wszystko jadę przed tobą. Mam nowe nogawki. Łosia puścimy z tyłu. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość łysy31 Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Jak tam sie sprawuje te "suche" weterynarzu :biggrin: , masz fotki twojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Jestem już ,wszystko dograne i sprzęgło pracuje dobrze ,to krótki film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość łysy31 Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Ładnie co następne w planach........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chorcio Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Weterynarz - HD Ci tak szybko "chodzi" na wolnych obrotach. Ja też mam na wtrysku (wprawdzie RK i starszego bo z 2002) ale mój pracuje duuużo wolniej. Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 23 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 wiesz ja nie wiem czy on szybko chodzi na wolnych .musze gdzieś podjechać pod komputer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi