Gawron Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Gawron wał i cylinder się różnią. Wał od exc sory, że takie słabe zdjęcie, wał od sx;a zdjęcie. Tak jak widać na zdjęciach wał od sx'a posiada plastikowe nakładki na korbowodzie te nakładki służą po to żeby zmniejszyć objętość szkodliwej pojemności skrzyni korbowej, dzięki temu sx dużo szybciej się wkręca na obroty, wał od exc nie posiada tych wkładek plastikowych. Jak mi się uda zrobić zdjęcie to zrobię zdjęcie kanału ssącego, w sx'ie jest inny kanał ssący niż w exc.Ja napisałem to na podstawie katalogu KTMa. Wszystkie te części i do EXC i do SX mają identyczne numery. To co piszesz ma sens. Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rams Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Wymiarowo są identyczne te wały, pasują do obu maszyn sx i exc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi