DanioDaniel Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Witam, jestem nowy na forum, więc z góry przepraszam za błedy itp. Otóż, chcę kupić aprilie RS 50. I nie wiem, czy opłaca się. Po 1. Chciałbym wiedzieć - ile jeszcze pojeździ mi RS'ka z 2003r + i przebiegiem ok. 10 000? (budżet do ok 4000 zł)2. Czy motorek jest awaryjny czy wręcz przeciwnie. Po 3. Czy łatwo się na niej jeździ ? (Latam od 3 lat na simsonie s 51, maxymalnie jedzie mi 70km/h) Łatwo się na niej wywalić ?4. Czy pojeedzie ona ok.90km/h na godzine? PS. Mam 169 cm wzrostu przy 63 kg wagi. ;) Pozdrawiam, Daniel. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aklopis Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 na spokojnie taka zrobisz z 15 tys km (oczywiscie zalezy od poprzedniego wlasciciela , moze sie okazac ze skatowana )w takich apriliach latwo puszczaja linki od predkosciomierza , pozatym nie ma sie czego przyczepic , porzadny sprzet ;)powiem ci na moim przypadku ze jezdzilem rok skuterem i wsiadlem na taka biegowke , bardzo przyjemnie sie jezdzi , jak bedzieszmadrze jezdzic to napewno sie nie wywalisz . z tego co wiem to taka apirillia jedzie 110+ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Funny Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Tez mam aprillie i nie narzekam. Jedzie ponad 100km/h. Jest bardzo wygodna. Jak dla mnie jest w sam raz ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
creawe Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 spokojnie pośmigasz jeszcze nią miałem rske kiedyś i jak dla mnie była bezawaryjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Z tym 110+ plus bym nie przesadzał .. na pewno nie seryjną ale około 100 pojedziesz :) Wywalić się jest naprawde trudno chyba że będziesz wyczyniał na niej jakieś ewolucje ( stunt :P) Awaryjna nie jest ale to wszystko zależy jak była użytkowana przez wcześniejszych właścicieli ; znajomy ma rs i ma przejechane grubo ponad 20 tys i jeździ więc tym bym się nie martwił :) Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuNo97 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Spokojnie kupuj :D ja mam rs-kę z 2002r ma przejechane 20tyś i rozwija prędkośc 100km/h (ma zmienione przełożenia) zrobiłem nią 3000km i wgl nie leżałemwięć śmiło kupuj :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrMSC Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Witam, mam taki problem z swojej RS 50, jest wyciek z simeringu z lewej stronie silnika, zaznaczyłem na zdjęciu strzałką o który simering chodzi, domyślam się że trzeba wydłubać ten simering i założyć nowy. Nie wiem czy samemu się brać za to czy szukać jakiegoś serwisu motocyklowego, może ktoś miał do czynienia z tymi silnikami. https://photos.google.com/search/_tra_/photo/AF1QipMaAIPitkQg3T9Gzi7kyY8vyPV8PYUbL4yHXh7k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lori1990 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Witam mam problem z aprilia rs 50 90 jak odkręce piwo to leci mi z Kraśnik a jak trzymam gaz to nie leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi