Patryk_mx Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 wczoraj jak ją odpaliłem na starym oleju po tygodniowym postoju to po 2sek była mega hiper zadyma normalnie straciłem motocykl z oczu :D No to jeśli to jest na tak grubą skale, to dziwne że oleju nie ubywało... Bagnet jest w zbiorniku oleju ? Jeśli tak i jeśli było 4l oleju to cieżko było by dostrzec ubytki oleju, bo przy takim stanie w zbiorniku będzie zawsze taki stan natomiast w silniku stan się będzie zmniejszał. Ja bym obstawiał pierścienie, kiedyś w samochodzie mieliśmy taką sytuacje jak skonczyly się pierścienie, że przez pierwsze 15-20 sekund kopcił jak dwusuw zaciągający olej ze skrzyni, a później wszystko wracało do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 26 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Bagnet jest w zbiorniku oleju ? Jeśli tak i jeśli było 4l oleju to cieżko było by dostrzec ubytki oleju, bo przy takim stanie w zbiorniku będzie zawsze taki stan natomiast w silniku stan się będzie zmniejszał. Ja bym obstawiał pierścienie, kiedyś w samochodzie mieliśmy taką sytuacje jak skonczyly się pierścienie, że przez pierwsze 15-20 sekund kopcił jak dwusuw zaciągający olej ze skrzyni, a później wszystko wracało do normy po wymianie oleju postała noc i po nocy zero dymu przy odpalaniu.....teraz zapowiada się ,,smutny'' dla mnie tydzień (nie rusze jej do soboty bo nie mam czasu) to zobaczymy jak odpali w sobotę po tygodniowym postoju... teraz poziom oleju jest prawidłowy... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi