dahu Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Już zdane , teraz tylko czekać na odbiór tylko coś strasznie długo im to idzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek82 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 gratki :) szanuj maszynę i jej moc :) Cytuj http://www.youtube.com/user/wariatex?feature=mhee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dahu Opublikowano 20 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Czy to normalnie że przez 2 tyg. po zdaniu egzaminu w Wordzie (Radom) dokumenty nadal nie zostały przesłane do Pruszkowa ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Gratulację ;) Tak możliwe. Chociaż ja czekałem na "A" całe 5 dni to dokument jest wydawany do miesiąca. Powodzenia ;) Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Zapytaj się w urzędzie komunikacji czy nie trzeba najpierw zapłacić :) Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Zapytaj się w urzędzie komunikacji czy nie trzeba najpierw zapłacić :) Mówisz, że chłopak takiego fejla zaje*ał ? :clap: Byłoby ciekawie :lalag: Tutaj sprawdzisz czy prawko jest do odbioru chyba, że już znasz tę stronę ale na wszelki wypadek podam. KLIK Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dahu Opublikowano 20 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 (edytowane) Zapytaj się w urzędzie komunikacji czy nie trzeba najpierw zapłacić :) Byłem prawie od razu po zdaniu egzaminu (zdawałem w czwartek 8 września , byłem w urzędzie w poniedziałek) i zapłaciłem , dziś byłem w wawie jeszcze raz i mi powiedzieli że jeszcze dokumenty z Wordu nie doszły (o_O)... Edytowane 20 Września 2011 przez dahu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 To zadzwoń do nich. Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
technotop Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Czy to normalnie że przez 2 tyg. po zdaniu egzaminu w Wordzie (Radom) dokumenty nadal nie zostały przesłane do Pruszkowa ?! Tak, to raczej norma, poczta Polska wysyłają dokumenty. Ja miałem egzamin 9go sierpnia, dokty dotarły do Piaseczna 18go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dahu Opublikowano 28 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Nie ma to jak Poczta Polska ... 20 dni zajęło im dostarczenie moich papierów od A1 z Radomia do Pruszkowa a potem z Pruszkowa do Nadarzyna .... (2011-09-28 11:16:05) Prawo Jazdy: Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne. Czyli gdzieś za tydzień powinienem mieć A1 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi