mieszkaniec Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 witam mam problem z motorkiem, jako jego nowy i raczej zielony uzytkownik prosilbym tych bardziej doswiadczonych i zorientowanych o rade:motor na autostradzie nagle stracil moc, przestal ciagnac i stanalem :(nie chcial ponowanie odpalic, na pych tez niena poczatku myslalem, ze moze zabraklo benzyny (cos zle wyliczylem), ale nie, wciaz toche jej bylo w bakuprzelaczylem kranik na reserwe, ale wciaz nic (tu mam pewne watpliwosci o pozycje kranika, przed odjazdem nie sprawdzilem jego pozycji, jesli znalazl sie jakis "uprzejmy" sasiad i przelaczyl mi go na na rezerwe lub pozycje off to czy to moglo miec jakis wplyw?? ujechalem moze jakies 4-5km)przez ciagle proby odpalenia zdechl mi tez akumulator :(teraz nie wiem co z nim moze byc, jesli podalem za malo wskazowek by mozna bylo wydac jakakolwiek diagnoze - prosze pytac, chetnie odpowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynszyll Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 sytuacja przypomina ta kiedy na pogotowie dzwoni facet i mowi - boli mnie brzuch - co mi jest? 60% postow na tym forum ma taka forme - niestety. jedziesz po kolei - uklad zaplonowy, uklad zasilania itd. a jak nie masz o tym pojecia to daj zarobic fachowcowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomyk Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 iskra jest ?? :icon_idea: świeca mokra ?? podstawy kolego :icon_evil: Cytuj PONY 50 -> WSK 125 -> MZ ETZ 250 -> AWO Sport -> LS 650 ... cdn www.elektrotec.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieszkaniec Opublikowano 21 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 motocykl zostal zholowany do znajomego hobbysty, jak bedzie mial czas i zajrzy, to napisze w czym byl problem dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi