Malykrata Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Witam jak w temacie , cena 1000 pelenenow warto ? I na co patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_W Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 ten temat jest kopalnią wiedzy na temat tego egzemplarza. :banghead: :clap: zwłaszcza zdjęcia wiernie oddają stan wizualny, a informacjami na temat jego historii wręcz nas zasypałeś :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malykrata Opublikowano 14 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 O słodka ironio . Po co na początku sie nasmiewac z tematu . Jak ktoś nie chce odpowiadać nie musi . Mam okazje coś takiego wydobyć od kogoś z garażu . Pytam tylko jak w temacie , może ktoś taka ma lub miał i udzieli mi madrej i rozsądnej porady . Panom wylewajacym swoje żale z dnia minionego z góry dziękuje aczkolwiek szanuje ich potrzeby emocjonalne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 O słodka ironio . Po co na początku sie nasmiewac z tematu . Jak ktoś nie chce odpowiadać nie musi . Mam okazje coś takiego wydobyć od kogoś z garażu . Pytam tylko jak w temacie , może ktoś taka ma lub miał i udzieli mi madrej i rozsądnej porady . Panom wylewajacym swoje żale z dnia minionego z góry dziękuje aczkolwiek szanuje ich potrzeby emocjonalne :) Wyszczekany jesteś jak na 13latkaMoże łaskawie uzupełnisz swój profil.A wracając do tematu na wagę jest wart ok.150zetaJeżeli łaskawie zamieścisz kilka fotek to można będzie coś więcej na ten temat napisać.Dostępność części do tego motocykla jest bardzo słaba a ceny istniejących na rynku części nowych zwalają z nóg nawet kolekcjonerów. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malykrata Opublikowano 14 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Dziękuje Panie Piotrze za pomocna radę . Profil poprawilem , zdjęć niestety nie dane było mi zrobic , Moje zawodowe życie obraca sie w świecie wsi polskiej i nawet nie wiem kiedy coś mnie zaskoczy . Ostanio była Honda cd 700 a dziś jest w/w Honda . Poprzedni zakup stoi w piwnicy i chciałbym uniknąć popbnych wpadek . Także dziękuje i serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Jeżeli jest w miarę kompletna i są szanse na odpalenie silnika to za tą kasę można brać do kolekcji.Bardzo trwały silnik ale za to słabiutki. Nagrodą jest piękna praca silnika. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malykrata Opublikowano 14 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Jest w komplecie jak porownywalem ze zdjęciami na google to widać patyne czasu ale wszystko jest w orginale nic nie puka nie stuka odpalilem i na moje oko jest wszystko ok. Zaproponowałem swoją cenę i czekam na odzew chętnie bym miał tekie coś w garażu , może posłuży nastepnemu pokoleniu , dziękuje serdecznie i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi