Skocz do zawartości

quad :)

Rekomendowane odpowiedzi

Z kad wy macie takie zdanie o quadach? Mysle, ze wiekszosc z was spotkala sie tylko z chinskimi gownami, bo quadami sie tego nazwac nie da. Od jakis 3 miesiecy jestem jestem posiadaczem yamahy raptor 350. Posiadam rowniez yamahe yz 250f, w zwiazku z czym moge wam dokladnie ocenic jak ma sie sytuacja: quad wzgledem moto. Bardzo czesto wyprawiam sie razem z ojcem na wypady w teren. Moge powiedziec tyle, ze tata na quadzie wjedzie wszedzie tam, gdzie ja na yz-ce. Nigdy nie bylo sytuacji, by quad nie dal rady.

Co do jazdy po torze - quad sluzy m.in. do skakania. One zostaly stworzone rowniez na tor!

Quady sa rozne, tak samo jak moto. Ale jak tu porownywac chinski skuterek z np. honda cbr? Z waszych postow n.t quadow mozna wywnioskowac, ze yamaha i firma no-name z chin robi maszyny, ktore jednakowo nadaja sie do ostrej jazdy...

pzdr.

Chyba bez sensu jest pisac co jest lepsze bo wiadomo jedni wolą moto inni quada ... Moze własnie lepiej opisac jak się ma moto do takiego czterokołowca w terenie... ?? Najgorsze jest własnie to że jak nadejdzie ten martwy okres to ty siedzisz w domku i patrzysz na moto a za oknem słyszysz jak przejeżdża Raptorek nie patrząc na to czy pada śnieg czy nie ... Ja mam w planach zakup wlasnie takiej maszyny - moze w przyszłym roku.

Najgorsze jest własnie to że jak nadejdzie ten martwy okres to ty siedzisz w domku i patrzysz na moto a za oknem słyszysz jak przejeżdża Raptorek nie patrząc na to czy pada śnieg czy nie..

Hmm..czyli mam rozumieć, że w zimie nie jeździsz..no chyba, że tak:P W takim wypadku faktycznie pomysl o zakupie Raptora :biggrin:

Co jak co dla mnie czy zima czy lato na jedno wychodzi-zmieniająsie tlyko warunki w terenie :icon_exclaim:

pozdro