Marnypopi$ Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 A tutaj mam sakwy , kufry wykonane z cordury z usztywnieniem wewnętrznym i stelażem przeznaczone do Harleya V-Roda ( łącznie z ochraniaczami na deszcz). Kufry drogie bo w sklepie około 3000 pln i tyle mnie kosztowały. Teraz są nie potrzebne zmiana koncepcji wizerunku powoduje że ekonomia jest inaczej postrzegana przeze mnie. Sprzedam - proszę o chętnych Cytuj Rozwiązanie głodu i bezrobocia ....? Niech głodni zjedzą bezrobotnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C z e j e n Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 hał macz :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marnypopi$ Opublikowano 10 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 hał macz :icon_biggrin:Pisałem co łaska - ale bez żartów ;-) Zrozumiałem ża mam hałę - niezły jestem co :icon_mrgreen: Mam też zajebistą szybę do V-roda - nówkę - rozebrałem drania ze wszystkiego - nie będzie ubrany :icon_mrgreen: Szyba w innym temacie. Cytuj Rozwiązanie głodu i bezrobocia ....? Niech głodni zjedzą bezrobotnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi