relakzstyle Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 (edytowane) Witam, nie kupilem jeszcze butów i wlasnie. jest dobra cena 500 zł nowki model 1152, ale nie wiem jak wygladaja w real ani jak sie sprawuja. Powie cos ktos na ich temat ? mysle ze sama marka ARlen ness jest znana, ale brakuje opini o ich produktach a bynajmniej o tych modelu buta. szukałem, na jutub jest ich prezentacja ale to mi duzo nie mowi bo raczej brzmi jak reklama. Edytowane 1 Września 2011 przez relakzstyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Mam je od początku tego sezonu, czyli już ponad 9 tys.Do zalet należy zaliczyć ich wygodę zarówno w trakcie jazdy jak i wtedy, gdy trzeba trochę pochodzić. Nie są tak sztywne i nie skrzypią jak Sidi. Z wyglądu są też mniej pretensjonalne. Nie miałem okazji przeprowadzić testu bezpieczeństwa, ale wzmocnienia pięty, piszczeli wyglądają na solidne. Na plus zajebisty sposób ich zapinania - do połowy zamek, od połowy solidny rzep. Nic się nie urwało, nie odpada, ślizgacze są dostępne. Fajna regulacja mikrolokiem cholewy w łydce.Jedyny minus jaki mogę wymienić, to to że przemakają podczas deszczu. Mój na to sposób to nakładki zakupione w Lidlu za chyba 30 czy 50 złotych.Za tą kasę nic lepszego nie znajdziesz. Moje kosztowały chyba 7 czy 8 stów, ale wyszły już z produkcji, stąd obniżka cen.Jeszcze jedno - warto przymierzyć te czy inne, bo wbrew pozorom budowa stopy determinuje dopasowanie buta. Cytuj To be happy add to your possessions but subtract from your desires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relakzstyle Opublikowano 1 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 na szczeście mozna je odesłać bez podania przyczyny. ciezko dorwać sklep i je przymierzyć, a z dopasowaniem to prawda. Mierzyłem SIDIvertigo i super sa, lekkie i wogole kozak ale - no własnie rozmiary 44 i 45 uwierały mnie w palec a 46 nie dostalem nigdzie ale pewnie bylyby za luzne w stopie. dzieki za opinie moze ktos jeszcze sie dorzuci :) pozdr :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relakzstyle Opublikowano 15 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 nie chce zakladac nowego tematu - moze ktos slyszal o burach AXO ? chyba malo znana marka w POlsce, ich model LANCER mi sie pododba, ale moze ktos powie o jakosci tego buta? http://allegro.pl/axo-buty-lancer-prawie-jak-corsa-black-r-45-nowosc-i1816819315.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 nie chce zakladac nowego tematu - moze ktos slyszal o burach AXO ? chyba malo znana marka w POlsce, ich model LANCER mi sie pododba, ale moze ktos powie o jakosci tego buta? http://allegro.pl/axo-buty-lancer-prawie-jak-corsa-black-r-45-nowosc-i1816819315.html Wodzu!TO TY JESZCZE BUTKÓW NIE KUPIŁEŚ??? Ale na poważnie - nie eksperymentuj z wynalazkami. Lepsze najtańsze markowe, niż wynalazki, przynajmniej z moich doświadczeń. Bierz SIDI, Falco, TCX, AN lub coś innego, ale MARKOWEGO. Cytuj To be happy add to your possessions but subtract from your desires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Doloz 150zl i na brytyjskim ebayu kupisz tcx-y competizione s w wersji gore-tex, z tym ze musisz poczekac do zimy, ale warto. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinas Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Wodzu!TO TY JESZCZE BUTKÓW NIE KUPIŁEŚ??? Ale na poważnie - nie eksperymentuj z wynalazkami. Lepsze najtańsze markowe, niż wynalazki, przynajmniej z moich doświadczeń. Bierz SIDI, Falco, TCX, AN lub coś innego, ale MARKOWEGO. AXO to raczej nie wynalazek tylko markowa marka :) Cytuj ...to nie motur, LECZ TWA BANIA ...WYMAGA... tuningowania!https://www.facebook.com/pawel.rinas.przybylski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 AXO to raczej nie wynalazek tylko markowa marka :) No proszę Cię!Najwyższy model za 659 złotych polskich???????http://allegro.pl/axo-lancer-buty-r-42-na-scigacza-super-tanio-i1774051120.html Cytuj To be happy add to your possessions but subtract from your desires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relakzstyle Opublikowano 21 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 siema, nie mialem kompa pare dni, zamowilem juz arleny, mysle ze rozsadnie :) jeden minus - nie mialem jak ich przymierzyc, coz zobaczymy jak juz przyjda najwyzej wymienie na inny model lub rozmiar a te axo pokazalem dziewczynie i powiedziala ze nawet designem sa jak tanie tiszerty z bazaru :) wiec jej posluchalem i odpuscilem bo oprocz bezpieczenstwa cenie tez design :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relakzstyle Opublikowano 29 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 a wiec moze kogos zainteresuje moja opinia. Buty są kozackie ... kupilem za 599 zł ! nowki. Super design jak dla mnie, dobrej jakosci materialy, duzo ochraniaczy w newralgicznych miejscach, mega wygodne ! solidny bucik, jazda w nich to przyjemnosc, zastanawialem sie dlugo ktore kupic, ale po 1 w tej kasie NIC innego nie kupie, moglem dolozyc 200 zl i miec alpiny smxr ale te mi sie bardzoej podobaja no i ta cena. Zobaczymy za rok jak beda wygladać, bo poki co wiadomo sa nowe, moze za rok zaczne plakac bo sie rozleca. Kto sie zastanawia nad butami w tej cenie - moze smialo brac arleny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi