adik0070 Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Forumowy Kogi.. oszukał ludzi na ponad 3,4 a może 5 tysięcy zł.. Linki: http://zarabiam.com/Temat-Zostales-oszukany-przez-KoGiego-lub-Pajde-WEJDZ-18746&highlight=kogi i co najciekawsze ten frajer został podany na policje, a policja co? Ma wyje... http://zarabiam.com/Temat-HOT-KoGi-zgloszony-na-policje-36622 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 mi wcisnął protektory na moje spodnie... miały byc za 100zl, spucil do 70, wyslal fotki, calkiem realne, i wplacilem mu. Dupa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 4 Września 2011 Administrator Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Adrian - który użytkownik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 "adrian44, Stritooo wysłał wiadomość zatytułowaną 'Slidery na spodnie'. Stritooo napisał:======================================================================Witam mam komplet sliderów w garażu za 70zł wraz z wysyłkapozdrawiam==================" DOKLADNIE SRITOOO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielus2009 Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Mnie takze chcial oszukac. Zaoferowal mi w przystepnej cenie czesci do kx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Heh, dobry. Mimo zdemaskowania nie poddaje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi