Tobik Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Witajta,Jakoże Czechy przy Kletnie i Głuchołazach znam całkiem nieźle już to coś mnie ciągnie na niezbadane zakątki Kudowy. Nigdy zdaje się tam nie byłem i szukam traski gdzie można uraczyć się fajnymi widokami oraz winklami. Którędy jechać, żeby było dobrze? W tamtym roku objechałem winkle za Jesenikiem, chłopaki z forum mi powiedzieli co i jak, no i nie żałowałem:) Traska tak na jeden dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Cze, na jedeń dzień to może nie ale tak na 10 fajnych minut to przeleć się drogą nr 387 do Kudowy i z powrotem :icon_razz: http://www.youtube.com/watch?v=GidlFyr_3xg Fajnie też jest w okolicach Srebrnej Góry droga nr 385 koło Ząbkowic Śląskich, w ogóle w Kotlinie Kłodzkiej jest mnóstwo fajnych miejscówek trzeba się troche pokręcić. Tylko nawierzchnie są takie sobie i wskazana jest uwaga! Po czeskiej stronie nie ma dziur i można dzidować - nie trzeba się martwić, że w połowie zakrętu będzie piasek... Jak lecisz tam jutro to może się spotkamy, kończe hamulce kimne się godzinke i lece. Najlepiej jest tak 7-8 rano nikogo wtedy nie ma. Ja wracam wyjeżdżony ok. 10-11 i wtedy walą od strony Wrocławia tłumy pikników na motongach. Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 4 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Dzięki Pastor za info, kto wie czy nie widzieliśmy się gdzieś. Leciałem tą drogą, poleciałem z kumplem na TDM 850, a ja na niebieskim XXie. Z Łagiewnik na Dzierżoniów, potem Bielawa i Nowa Ruda, Radków i Kudowa. No i potem główną na Kłodzko i na chatę. Wyszło około 420km. Asfalty w porównaniu do moich terenów to są super. Droga 100 zakrętów też dobra, miałem porównanie do drogi ze Złotego Stoku na Stronie Śl. i tutaj na Kudowę jest Ameryka. Dużo odcinków ze świetnym asfaltem. W samej Kudowie w parku zdrojowym trafiliśmy na imprezę dla emerytów, więc troszke nieswojo się czuliśmy wśród tylu starszych :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zikko Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Jak latasz w tamtych okolicach możesz zahaczyć o przełęcz jugowską - piękne widoki, są winkle jest dobry asfalt... tylko proponuje uważnie obserwować winkle bo czasami pojawiają się kamienie/piasek z pobocza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 J. Pastor - filmik przypomina jazdę w alkogoglach :D droga na Ystad jest ponoć rewelacyjna Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi