artur-suz-wawa Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 spoko moze byc i 10.15no chyba ze pogoda sie zwali i bedzie niemiłosiernie lało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezja110 Opublikowano 1 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 spoko moze byc i 10.15no chyba ze pogoda sie zwali i bedzie niemiłosiernie lało Jeśli zobaczysz jakąś chmurę to mocno dmuchaj aby ją przegonić :D Ja będę o 10.15 więc jeśli możecie to przybywajcie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur-suz-wawa Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 no dobra ja bede , nie czesto popija sie soczek z 13-latką :) jak bedziemy jechac do tego domu dziecka to moze cos kupic dzieciakom?ja w kuferek cos napakuje,mam nadzieje ze sie ucieszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezja110 Opublikowano 1 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 no dobra ja bede , nie czesto popija sie soczek z 13-latką :) jak bedziemy jechac do tego domu dziecka to moze cos kupic dzieciakom?ja w kuferek cos napakuje,mam nadzieje ze sie ucieszą Pisali o tym, żeby cosik kupić :) słodycze ewentualnie przybory szkolne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mp1985 Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 niestety dupa zbita bardzo chciałem być ale trafił się wyjazd slużbowy od 5 rano do 23:/ szkoda bo okazja fajna żeby dzieciakom zrobić przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur-suz-wawa Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 hej frezja , rozumiem ze z jutrzejszym dniem bez zmian , widzimy sie o 10.15 , bo ja juz mam kuferek pelen slodyczy dla dzieciakow a po spotkaniu w domu dziecka jedziemy gdziej pojezdzic , moze zegrze?? ma byc fajna pogoda,calą niedziela mam dla mojej Tedzi [yanaha TDM] troche ją zmecze he he heoki to do jutra pozdrooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezja110 Opublikowano 3 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 hej frezja , rozumiem ze z jutrzejszym dniem bez zmian , widzimy sie o 10.15 , bo ja juz mam kuferek pelen slodyczy dla dzieciakow a po spotkaniu w domu dziecka jedziemy gdziej pojezdzic , moze zegrze?? ma byc fajna pogoda,calą niedziela mam dla mojej Tedzi [yanaha TDM] troche ją zmecze he he heoki to do jutra pozdrooo Hej, z mojej strony spotkanie aktualne :) widzimy się o 10.15 po akcji przejażdżka mile widziana :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 MGS czeka na raport krzywera czy było warto :D Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur-suz-wawa Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Dzieki frezja za pomysł ze spotkaniemmiło spedzony dzienmoze w nastepny wekend powtórka?? pozdro dla wszystkich co byli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezja110 Opublikowano 5 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Dzieki frezja za pomysł ze spotkaniemmiło spedzony dzienmoze w nastepny wekend powtórka?? pozdro dla wszystkich co byli Impreza była udana :) cieszę się bardzo, ze mogłam Was poznać :) ja niestety dziś już zakończyłam sezon dzięki kierowcy z Krakowa... już mnie skręca na myśl, ze nie będę mogła jeździć :( szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 MGS czeka na raport krzywera czy było warto :DOj Endriu Endriu, Ty to jeesteeś... ;) Impreza była udana :) cieszę się bardzo, ze mogłam Was poznać :) ja niestety dziś już zakończyłam sezon dzięki kierowcy z Krakowa... już mnie skręca na myśl, ze nie będę mogła jeździć :(szerokościTy się ciesz, że sie nic więcej nie stało.Zakładaj nowe zegary, set i ogień, a nie marudzisz! Wgięty zbiornik w niczym nie przeszkadza. Ba! - nawet łatwiej gumę strzelić siedząc na zbiorniku :bigrazz: Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezja110 Opublikowano 5 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Oj Endriu Endriu, Ty to jeesteeś... ;) Ty się ciesz, że sie nic więcej nie stało.Zakładaj nowe zegary, set i ogień, a nie marudzisz! Wgięty zbiornik w niczym nie przeszkadza. Ba! - nawet łatwiej gumę strzelić siedząc na zbiorniku :bigrazz: Co prawda to fakt... lecz ubezpieczalnie się nie spieszą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi