krzywer Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Frezja, no proszę Cię!Tak na forum takie rzeczy? :eek: Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezja110 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Frezja, no proszę Cię!Tak na forum takie rzeczy? :eek: Nie kojarzę, aby w regulaminie, była jakaś wzmianka o zakazie pisania o ... :biggrin: dzielnicach warszwaskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 A to dzielnicaaa byylaa.... Ok, ok. :)Więc weekend? Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezja110 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 A to dzielnicaaa byylaa.... Ok, ok. :)Więc weekend? weekend mi pasuje, preferujesz sobotę, niedzielę? Czy kwestia do zgadania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Coś się ustali na bieżąco, Kwiatuszku. Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezja110 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Kwiatuszku?! Nie przypominam sobie abym dorastała w ogrodzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 A frezja to nie, że kwiatuszek, nieee? Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Może tutaj : http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/147188-dalibora-2011/ ?? Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezja110 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Świetny pomysł!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Obserwuje temat.Jak cos sie wyklaruje,to sie i pojawie. Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 No to wstępnie mamy ustalone. Jesteśmy in tacz:) Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezja110 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 ja tez dołączyłam, byłam z nimi gdy byli w Instytucie Matki i dziecka, lecz wówczas jako cywil :) pomagałam koleżance która to współorganizowała :)Świetny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mp1985 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 (edytowane) jeśli plan nie ulegnie zmianie też tam będę ps. "po" można jakaś rundkę zrobić np prymasa ->do marek ->i nad zegrze czy do legionowa tą krętą traską Edytowane 31 Sierpnia 2011 przez mp1985 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur-suz-wawa Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 hej frezja tylu chetnych , jak Ty sama dasz rade ???? :) jak sie nic nie zmieni to ja tez dołacze , a jakis znak rozpoznawczy??? skad bedziemy wiedziec ze Ty to Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezja110 Opublikowano 1 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 hej frezja tylu chetnych , jak Ty sama dasz rade ???? :) jak sie nic nie zmieni to ja tez dołacze , a jakis znak rozpoznawczy??? skad bedziemy wiedziec ze Ty to Ty Fajnie, że już się nas garstka zebrała razem zawsze raźniej :) Przyjadę czarną Hondą CB 500 a mam rude włosy :) możemy spotkać się 10.15? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi