danon93 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Dzisiejsza rundka na CARGO nie ma sensu;/ Darujmy sobie dzisiaj polatamy kiedy indziej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Dokladnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Marcino(szybki 81) a ty już wróciłeś??:) jak było?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Marcino(szybki 81) a ty już wróciłeś??:) jak było?? Jestem, jestem. Właśnie wcinam kolacje u chinola w Markach. Chłopaki chwalili trasę z Mrągowa do Mikołajek i muszę Ci powiedzieć, że w pełni zasłużone pochwały.Ale gdyby polecieli dalej (Mikołajki, Giżycko, Ryn, Mrągowo) To dopiero traska równiutki asfalt po bokach jezioro no i winkiel za winklem. Oj Panowie mieli byście gdzie kolanka przycierać :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 haaa:) no widzisz trzeba by się wybrać :) Cieszę się że wyjazd udany:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Bywam w Mikołajkach dość często. Znam obydwie trasydość dobrze.Trzeba uważaćbo jż nie raz słyszałem że ktoś zginął na drzewie.Nie byli to motocykliści, lecz kierowcy samochodów. Na 100% będętam tydzień w lipcu. Jak udami siętanio pożyczyć przyczepkę to wezmęmoto.Nie ma ktoś z was pożyczyć na tydzień w lipcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Fakt. No drzew tam nie brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Szybki a ty jeszcze masz to zwolnienie z pracy??:D chyba odkąd Cię znam nie słyszałem żebyś byl w pracy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuberto Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 A wentylator się włącza?Zasadniczo może być zasyfiała chłodnica, zapowietrzony układ, albo ten typ tak ma.Yuby , chyba dostaniesz dofinansowanie z działania 4.4.1. Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Upsss sory racja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Szybki a ty jeszcze masz to zwolnienie z pracy??:D chyba odkąd Cię znam nie słyszałem żebyś byl w pracy:D Raczej poczas Naszych spotkań są Ciekawsze tematy do rozmowy niż moja praca :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 (edytowane) A gdzie są te winkle pod Radzyminem, sam bym się chętnie przejechał. Wklejcie jakby co jaką mapkę albo nr traski. Co prawda mój moto nie za bardzo do winklowania się nadaje ale chęnie bym obadał co to za traska No Panowie dajcie jakiś namiar na te winkle pod Radzyminem. Przysięgam na grób mojej drugiej żony, że nie będę Was objeżdżał na tej trasie :) Edytowane 10 Czerwca 2012 przez -lisio- Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Sebek weź wklej mapke:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Dzięki za link.Szukam na wypozyczenie. Garaz mam zawalony już. Firmy chca 270 zlza tydzien. Wiec srednia oferta.Jak mi się spodoba jazda po torze to moze poszukam czegos na wlasnosc. Na razie nie mam takiej potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Ja czekam na odpowiedz od jednego kolesia:) dam Ci znać jak będę coś wiedział:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi