danon93 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Ja też lecę na tor:) Mam nadzieję ,że niedługo podejme prace:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 (edytowane) No to się jeszcze zgadamy w sprawie wyjazdu do Lublina. Edytowane 10 Czerwca 2012 przez Michalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Cargo dziś ktoś??:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Kurcze Marcin wiesz co zwrócę uwagę u siebie ... Lecimy dzisiaj na Cargo? Daniel To rzuć oficjalne hasło gdzie i o której zbiórka.Ja na razie w Mrągowie ale powinienem dotrzeć do godziny zbiórki :-) Więc mnie możesz śmiało wciągnąć na listę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Więc tradycyjnie wyjazd na Cargo godzina 19:45 :) do 20:00 Czekamy na spóźnialskich , spotykamy sie pod PiP Wyjazd dochodzi do skutku gdy jest powyzej 3 motocykli , chetni dopisywac się1.danon93 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Więc tradycyjnie wyjazd na Cargo godzina 19:45 :) do 20:00 Czekamy na spóźnialskich , spotykamy sie pod PiP Wyjazd dochodzi do skutku gdy jest powyzej 3 motocykli , chetni dopisywac się1.danon93 1.Danon932.Szybki 81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Powinienem być z Jarkiem na Cargo przed 21:00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Nie wiem o ktorej dokladnie wroce z chilloutu do domu, ale chcę troche polatac. Moze podiade pod PiP i skocze na chwike z wami na cargo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 1.Danon932.Szybki 813.TybuR Mnie możecie zgarnąć po drodze. Tak jak było ustalone ostatnio - będę czekał na pierwszym przystanku za Dworcem Zachodnim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Poleciałbym z Wami, ale F1 dziś późno się zaczyna więc odpadam :dry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Panowie czy to norma że jezdzac po miescie jak jest ciasno 30-70 kmh to R6 mi lapie non stop 100 stopni. Zalacza się wiatrak temperatura spada i tak w kolko. Plyn wymienialem tydzien temu. Raczej troszkę za ciepło. 100 stopni powinieneś mieć jakbyś się turał ~10-15 km/h Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Jak jade stalym tempem nawet te 70 to jest ok. Ale jak bujam się między stojacymy lub wolno jadacymi furami to lapie 100 odrazu. Nigdy nie przekracza 106 stopni. Lalem motula motocool tego zoltego po 30 zl za litr. Kupic jeszcze lepszy plyn czy co? Jak jade caly czas bez zwalniania nawet te 60 kmh to do 100 stopni nie dojdzie. Ale wystarczy chwila korka i odrazu 100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Wentylator dziala bez problemu. Chwila i temp spada. Plyn chlodniczy wymieniony u dobrego mechaniora wiec powinno być ok. Co do chlodnicy trudno powiedziec. Na torach cartingowych wam się moto grzeja?Zasadnicz moto nie jezdze do roboty wiec mi to aż tak bardzo nie przeszkadza. Wróciłem do domu i zaczeło lać.Ku...a ale mamy tą pogode w Polsce.Nic zaplanować się nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Z dzisiejszej rundki odpadam :-) Mam już dość deszczu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 też odpadam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi