Michalski Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Jak tam, skonkretyzowaliście plany na jutrzejszy dzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 No właśnie nikt nic nie wie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Jak nikt nie potwierdzi to wybiorę się pod Radzymin w ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Proszę nie marudzić :-) Jak coś zapraszam do Mikołajek, jutro moto......rówka będzie grana:-) Zapraszam wszystkich "naszych" chętnych. No i oczywiście na lodową saunę do Gołębieskiego, Seba dawaj towarzystwo integruj i do Mikołajek podbijajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 a ile tam jest km?? do tych mikołajek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 (edytowane) Ja mogę jechać. Jednak nie, bo jutro ma padać w całym kraju... Edytowane 8 Czerwca 2012 przez Michalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 kurde zawsze coś musi pokrzyżować plany ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mafi87 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Ja proponuję umowic się jutro pod PiP o 12.00 i leciec pod Radzymin a potem lody w Jadowie i grill. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 A gdzie są te winkle pod Radzyminem, sam bym się chętnie przejechał. Wklejcie jakby co jaką mapkę albo nr traski. Co prawda mój moto nie za bardzo do winklowania się nadaje ale chęnie bym obadał co to za traska Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Macieju a jak będzie padało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mafi87 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 no to wtedy chyba nie ma co jechac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 (edytowane) No to będzie problem bo pogody ma nie być. Gdyby prognozy były błędne, będę na winklach o 12:20. Nie opłaca mi się jechać na miejsce zbiórki. Edytowane 8 Czerwca 2012 przez Michalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Maciek jak nie będzie padało 12 pod pip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mafi87 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Poki co pogoda jest ok, jak nie bedzie padalo to tak jak napisales o 12 pod PiP Sorry jednak na 12 się nie wyrobię, będe o 12.30-12.45. Jak coś to jestem pod telefonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 To milego latania. Ja do rana tankowalem i aktualnie nie nadaje się do jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi