sebastiannn Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 A może dziś kolanko pod Radzyminem, a puzniej na cargo? ;)Jeżeli pogoda pozwoli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mafi87 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Witam Wszystkich Jednak zostaje. Pogoda na 4 dni nie pewna a latanie po mokrych winklach i to na dodatek raz w górę raz w dół dostarcza zbyt wiele emocji jak dla mnie :-) Jest ktoś chętny dziś na Cargo? To będziemy w kontakcie, oby tylko w sobote nie padalo:) Jeśli ktoś jeszcze jest chętny to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 A może dziś kolanko pod Radzyminem, a puzniej na cargo? ;)Jeżeli pogoda pozwoli... No to na chwilę obecną mamy 2 maszyny. 1- Sebastiann2- Szybki 81 Chętni dopisywać się. PS Sebek Podaj więcej szczegułów gdzie zbiórka i o której. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Teraz lecę nad Zegrze, ale na wieczorne Cargo się piszę. Być może uda mi się namówić któregoś z 4 kumpli. 1. Sebastiann2. Szybki 813. Michalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Ja to dziś odpadam na sobotę pieniążki kombinuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiannn Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 No nie wiem he wszystko można dopracowac ;) zależy o której na Cargo chcemy byc...Może 16 30 pod M1?Zobaczymy czy ktoś chętny będzie i jak z pogodą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 No nie wiem he wszystko można dopracowac ;) zależy o której na Cargo chcemy byc...Może 16 30 pod M1?Zobaczymy czy ktoś chętny będzie i jak z pogodą... OK 16:30 pod Piotrem i Pawłem Lecimy na winkle za radzymin a potem Cargo 1- Sebastiann2- Michalski3- Szybki 81 Czy jeszcze ktoś chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Ja deklaruję się tylko na Cargo. Jeśli coś się zmieni to będę dzwonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiannn Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Szybki 81 jednak dajmy sobie spokój z tymi zakrętami pogoda taka sobie nie ma co ryzykowac.Jak coś na Cargo można leciec jak deszcz nie popada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Winkle w sobote panowie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 A jako pierwsi YUBY i jego obrońca LIMO :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 ja moge dolaczyc dzis ale nie o 16:30 troche pozniej, po za tym na Cargo nic sie nie dzieje o tej godz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Yuby czy ty nie możesz się odczepić?? Po raz kolejny łamiesz regulamin obrażając mojego kolegę mam na myśli słowa "nie szczekaj" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Yuby czy ty nie możesz się odczepić?? Po raz kolejny łamiesz regulamin obrażając mojego kolegę mam na myśli słowa "nie szczekaj"Dawaj na kartingowy, pokazesz nam pare numerów, podobno taki kozak jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Ale kolego , przecież powiedziałem ,że przepraszam... Stary nie będę tego mówił ciągle ... i przepraszał za jeden błąd bez przesady ... Ja też coś powiedziałem w sierpniu będę sie pojawiał często na torze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi