Szybki 81 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Ok jestem o 20:00 przy piotrze i pawle. no chyba ze deszcz lunie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Myślę, że powinno być sucho:P PS. Pogody na onet.pl mają dużą sprawdzalność:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robercik85 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Alternatywne tez można sie zjechać na 1 piętrze parkingu Carefoura bo tam faktycznie nie będzie wiało. dokładnie :) ja bede jak dojadę :)) oby dziś nie świrowały mi obroty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 No i po pierwszym spotkaniu :-) Ale jak wracałem to już. ........ brrrrrrr zimnooo :-) Zobaczcie na co trafiłem przez przypadek. www.tabun.olsztyn.pl/pl/page/tabunada-2012 Może to będzie nastepny cel zaraz po częstochowie i bemowie :-) A jak by się udało wszystkim wyskoczyć na cały weekend z noclegiem, była by okazja podrinkować wspólnie w zlotowych klimatach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 (edytowane) Dzisiejszy spot możemy uznać za udany, teraz przynajmniej wiadomo z kim się pisze :) no i łatwiej się będzie zastawić. Tak o tej porze to jednak jeszcze pizgawka jest ale do zniesienia, myślałem ze będzie bardziej wiało. Edytowane 3 Kwietnia 2012 przez LupoRF Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zerknijcie jeszcze na to www.zlotymotocyklowe.pl/upload/yarson.jpg w najbliższą sobotę w wawie, moze polecimy jak bedzie pogoda :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 O tym zlocie w Wawie słyszałem jak nie będzie padać jestem chętny:) A do Olsztyna niestety nie mogę lecieć bo w maju mam maturę ... XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 No to na razie jest nas dwie maszyny. Co na to reszta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Reszta już się grzeje pod pierzynką haha :) Coś czuję po kościach , że fajna ekipa się zbiera na ten sezon:) Dla zainteresowanych:)http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/152894-z-warszawy-do-czestochowy-14042012/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Ja się piszę o ile nie będzie padało oczywiście :) :) hmm każdy kiedyś miał maturę :biggrin: więc pełne zrozumienie. Wreszcie będzie z kim polatać w gronie liczniejszym niż 2... Ja nie śpię.. ja plądruję ebay'a Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Ja się piszę o ile nie będzie padało oczywiście :) :) hmm każdy kiedyś miał maturę :biggrin: więc pełne zrozumienie. Wreszcie będzie z kim polatać w gronie liczniejszym niż 2... Ja nie śpię.. ja plądruję ebay'a Udane udane spotkanie, w drodze powrotnej pizgało brr....Na bemowo się oczywiście pisze co do dalszych wypadów to wszystko zależy. Mam taką pracę że non-stop nie ma mnie w domu a żona i dziecko chcą mnie nie raz widziec na weekendy. Dziś się rozgrzewam wieczorem w knajpie u Geslera przy Tatarze - biznesowe sprawy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Patrząc z perspektywy dzisiejszej aury to należy pochwalić danona93 za wczorajszy pomysł przejażdżkowy. Byle tylko w sobotę tak nie było... Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Trochę zmarzłem wczoraj. Jak wróciłem to odrazu pod kołdrę.Jak wstałem rano to widziałem tylko 1 pomysł - ciepła wanna wody :)Ale teraz czuję się lux. Dobrze tak się czasem schłodzić :)Kojarzę że ktoś z Was robił foty. Dajcie je w naszym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 No własnie ktoś cykał fotki:) poprosimy do temaciku :D dziękuję za uznanie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi