marcinrednose Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Ja się zjawię na 100% jak nie będzie padać.Na 18.30 mogę nie dać rady ale np na 18.50 dam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 http://www.facebook....99208138&type=3Może lepiej skoczcie na doszkalanie, jeżeli jeździcie tak krótko jak pisałeś na PW. Już się zapisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 To na dzisiejszą rundkę (szczegóły powyżej) mamy: 1- marcinrednose2- szybki 81 Chętni dopisywać się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody Q Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Wybiera sie ktos 12 czerwca na szkolenie do Ułezy ? bo widze ze ten tema zostal lekko poruszony ;) Cytuj "Gdy na drodze za zakrętem Przeznaczenie spotka mnie ... ""...If I'm not back again this time tomorrow, Carry on, carry on, as if nothing really matters. ..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Ja zaczynam szkolenie 12.06 na Bemowie.Jak Kulik uzna, że się nadaje to zjawię się w Ułężu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody Q Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 na stronie jest ze najbliższy jest 12 ... ale jak Yuby masz jakies info z pierwszej reki to bym byl wdzieczny za podzielenie sie bo dzis wyslalem @ z zapisem :) Cytuj "Gdy na drodze za zakrętem Przeznaczenie spotka mnie ... ""...If I'm not back again this time tomorrow, Carry on, carry on, as if nothing really matters. ..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 (edytowane) To na dzisiejszą rundkę (szczegóły powyżej) mamy: 1- marcinrednose2- szybki 81 Chętni dopisywać się. Szybki, może wyrobie na 18.30.Maksymalnie o 20.30 muszę być w domu (na 21 jade po rodzine i musze do puszki się przesiąść) - najwyżej odpuszczę pierogi.Proponuje samo latanie bez jedzenia - za mało czasu mam.Danon dawaj na rundke. Edytowane 5 Czerwca 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody Q Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 http://www.picshot.pl/public/view/full/127065 widze ze jestes w temacie wiec do zobaczenia 29 :) ale na stronie jest 12.06 :D Cytuj "Gdy na drodze za zakrętem Przeznaczenie spotka mnie ... ""...If I'm not back again this time tomorrow, Carry on, carry on, as if nothing really matters. ..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 No niestety chłopaki do 10tego w ogole nie ma opcji na jakąkolwiek jazdę ... Miłego latania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 To na dzisiejszą rundkę (szczegóły powyżej) mamy: 1- marcinrednose2- szybki 81 Chętni dopisywać się. Marcinrednose to wyglada na to ze lecimy na 2 maszyny. ps moge sie spuznic ze 7,5minuty :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hooltayos Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Gdy śmigacie to gdzie i w jakim stylu? Ogien!? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 No i po rundce. Dzięki Marcino za towarzystwo. Gdy śmigacie to gdzie i w jakim stylu? Ogien!? :D Wszystko zależy od trasy, okoliczności, grupy itp. Musisz zrobić z Nami rundkę to sam ocenisz, bo dla jednych to może być nuda a dla innych szczyt możliwości. Dziś akurat był przelot czysto prędkościowy po nowej autostradzie więc wolno nie było :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 i jak ta nowa A2?daje rade? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 i jak ta nowa A2?daje rade? ;) Mały ruch można było pocisnąć poza tym są tam świetne dobrze wyprofilowane ślimaki i duży plus że jedno jezdniowe jedo kierunkowe no jak to na autostradzie, poza tym szerokie więc dobre miejsce do potrenowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Dzięki Szybki za rundke. Cisnienie w oponach sprawdziles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi