Szybki 81 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 dopisywać się :-) Ja zamieszkuje bliskie rejony zachodnie także nie wiem jak latacie zachodni bitwy i do żwirek???jeśli tak to przystanek za zachodnim już na bitwy dla mnie najwygodniej ale jeśli inaczej jeżdzicie dostosuje się. lecimy toruńską do żwirek i prosto na lotnisko.daj znać gdzie będziesz czekać to Cię zgarniemy po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogonnek Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 tak jak mówiłem dla mnie najwygodniej zaraz za zachodnim mijajac aleje jest przystanek, wy ruszacie 19.30, ja melduje się na przystanku 19.43.Lubie żwirki :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 A tak z czystej ciekawości co wy robicie na tym Cargo? Okazja do spotkania i poznania nowych ludzi którzy latają poza tym można zjeść kiełbachę na kolacje no i atrakcją jest sam klima. Yuby jak masz ochotę dopisuj się do Nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogonnek Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 (edytowane) Jedziem tam yuby. JEDZIEMNigdy nie byłeś? Chociaż ja zawsze wolałem Ordona. było o wiele ciekawiej ;) Edytowane 2 Czerwca 2012 przez Ogonnek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 tak jak mówiłem dla mnie najwygodniej zaraz za zachodnim mijajac aleje jest przystanek, wy ruszacie 19.30, ja melduje się na przystanku 19.43.Lubie żwirki :rolleyes: OK będziemy Cię łapać po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Ja tam byłem kilka razy ale żeby się powściekać na ślimaku, bo tak to nie rozumiem po co tam jechać.Stać i patrzeć, nie kumam. Ci co mają ochotę się powściekać, wściekają się. Ci co mają ochotę spotkać się z innymi spotykają się. Ci ci mają ochotę przyjechać na rowerach przyjeżdżają, a Ci co chcą się napić piją. Ogólny luz, więc Yuby myśl wielopozimowo, każdy ma inne potrzeby Ty i inni przyjeżdżają się wściekać a jeszcze inni spędzić wieczór z ludzmi których łączy ta sama pasja. To co lecisz z nami. PS. Chętnie poznam Motocyklistę Doskonałego Oddychającego Spalinami :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogonnek Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 (edytowane) Z tego co widzę yuby już się stary robi i zaczyna się czepiać, trzeba mu to wybaczyć.Pamiętajcie o mnie 19.43 Edytowane 2 Czerwca 2012 przez Ogonnek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Przykro mi muszę odmówić.Raczej nie jeżdżę z nieznajomymi, tym bardziej po mieście.Ale bawcie się. Ooooooo czyżby gwiazdorski foch :-) Nie jeżdże z nieznajomymi? Jak mamy to rozumieć, my sjromne żuczki z Ząbem Marek i Zielonki nie jestesmy godni wąchać spalin Yubego :-) No nie rób nam przykrości, my się spotykamy w pokojowym nastroju i żadnych wyzwań nie będzie :-)Może jednak się zdecydujesz? Pozdro. Z tego co widzę yuby już się stary robi i zaczyna się czepiać, trzeba mu to wybaczyć.Pamiętajcie o mnie 19.43 Ogonek Łapiemy Cię po drodze. Jak coś masz tel do mnie. 694 415 956 Pozdro i do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody Q Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Przykro mi muszę odmówić.Raczej nie jeżdżę z nieznajomymi, tym bardziej po mieście.Ale bawcie się. bo Ty Yuby juz z tego co widze jezdzisz dlugo i masz duzo znajomych ktorzy jezdza i masz z kim jezdzic ludzie ktorzy dopiero zaczynaja nie maja takiego komfortu jak Ty i dlatego ustawiaja sie na jakies wieksze lub mniejsze wycieczki zeby sie poznac :) Ty jak zaczynales nie miles ochoty poznac innych ludzi ktorzy maja taka sama pasje jak Ty ? Pozdrawiam :) Cytuj "Gdy na drodze za zakrętem Przeznaczenie spotka mnie ... ""...If I'm not back again this time tomorrow, Carry on, carry on, as if nothing really matters. ..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody Q Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 moze ktos na szybko pomoze bo juz sie pogubilem i slepy jestem gdzie dzis jest ten dzien dziecka organizowany ? :) Cytuj "Gdy na drodze za zakrętem Przeznaczenie spotka mnie ... ""...If I'm not back again this time tomorrow, Carry on, carry on, as if nothing really matters. ..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 (edytowane) O której ustawiamy się aby lecieć na Cargo, 19:30?? Edytowane 3 Czerwca 2012 przez Sygnet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 tak jak mówiłem dla mnie najwygodniej zaraz za zachodnim mijajac aleje jest przystanek, wy ruszacie 19.30, ja melduje się na przystanku 19.43.Lubie żwirki :rolleyes: Ogonek My zbieramy się o 19:30 trzeba doliczyć jakieś 15min na spuźnialskich więc wyruszymy 19:45. Czekaj na Nas o 20:00, a i wejdz jeszcze na forum przed wyjazdem bo jak lunie to pewnie nici będą z wyjazdu. Podsumowując na dzisiejsze Cargo mamy: 1 Sygnet2 Marcinrednose3 Szybki4 Ogonek Chętni dopisywać się. O której ustawiamy się aby lecieć na Cargo, 19:30?? 19:30 pod PiP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 1 Sygnet2 Marcinrednose3 Szybki4 Ogonek5.TybuR Ogonnek ja będę na tym przystanku więc tam możemy się spotkać np o 20. Bo ekipa z Ząbek wcześniej niż na 20 tam nie dojadą.Poczekamy na resztę i polecimy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Walczyłem i skończyłem efekt poniżej, dziewczyny mogą się przeglądać jak w lustrze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Pogoda wyglada dosc przyzwoicie także bede 19.30 pod PiPą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi