Szybki 81 Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Witam wszystkich. Mam kolejny pomysł i chciałbym się nim z Wami podzielić. Oczywiście wszystko zmierza w kierunku z organizowania grupy ludzi którą łączy pasja do moto.Ale na wtępie, bardzo mnie cieszy że jest już nas jeżeli dobrze pamietam siedmiu ale świetnie by było gdybyśmy zebrali wszystkich motocyklistów z warszawy. Pomyślcie tylko gdybyśmy wszyscy się znali i gdyby każdy z każdym miał kontakt, wystarczy tylko jedno hasło np. (z ciągnięte z forum) "nocne manewry" i 100 motocykli spotyka się w jedym mijscu a potem śmiga po pustych nocnych ulicach wawy :-) A na zakończenie np. nocne ognicho nad np. nad zegrzem. Dla mnie brzmi świetnie wręcz magicznie, w końcu hasło "latająca warszawa" stanie się faktem!!! Niestety mam dla Was przykrą wiadomość. To się nie stanie samo z siebie, dlatego, oczywiście jeżeli podchwyciliście pomysł tak jak ja i jeżeli na samą myśl o tym że setka maszyn np. na nocnych manewrach lata po wawie, sprawia że serce bije wam szybciej to koniecznie musimy wcielić to w życie.Zapytacie jak?A no bardzo prosto. Niech każdy z nas przejrzy i przeanalizuje forum (warszawskie oczywiście) i niech napisze parę słów o nas oczywiście z odpowiednią prośbą o przeanalizowanie naszego tematu na podforum ząbki,marki,zielonka i jeżeli ktoś zdecyduje sam o tym żeby do nas dołączć to SUPER!!!! PS. Ja już wczoraj rzuciłem hasło na jednym z podforum.Już to widzę oczami wyobraźni (pierwsze spotkanie np. 50 maszyn i wypad na mazurskie winkle :-) z grillem na 50 osób + oczywiście ewentualne plecaczki, nad jakimś mazurskim jeziorkiem :-) (oczywiście na grila przysłowiowa studencka zrzutka:-) Pozdrawiam gorąco tych którzy już są z Nami i tych którzy dopiero zamierzają dołączyć do "latającej warszawy" Szybki 81 :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Super pomysł aż mi się gorąco zrobiło:) ja mam propozycję żeby po prostu zrobić temat nowy:) a następna rzecz jest taka że może jakieś zrzeszenie fanów motocykli na facebook'u?? super pomysł :) już pisze kolegom żeby się logowali:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Witam wszystkich. Mam kolejny pomysł i chciałbym się nim z Wami podzielić. Oczywiście wszystko zmierza w kierunku z organizowania grupy ludzi którą łączy pasja do moto.Ale na wtępie, bardzo mnie cieszy że jest już nas jeżeli dobrze pamietam siedmiu ale świetnie by było gdybyśmy zebrali wszystkich motocyklistów z warszawy. Pomyślcie tylko gdybyśmy wszyscy się znali i gdyby każdy z każdym miał kontakt, wystarczy tylko jedno hasło np. (z ciągnięte z forum) "nocne manewry" i 100 motocykli spotyka się w jedym mijscu a potem śmiga po pustych nocnych ulicach wawy :-) A na zakończenie np. nocne ognicho nad np. nad zegrzem. Dla mnie brzmi świetnie wręcz magicznie, w końcu hasło "latająca warszawa" stanie się faktem!!!Niestety mam dla Was przykrą wiadomość. To się nie stanie samo z siebie, dlatego, oczywiście jeżeli podchwyciliście pomysł tak jak ja i jeżeli na samą myśl o tym że setka maszyn np. na nocnych manewrach lata po wawie, sprawia że serce bije wam szybciej to koniecznie musimy wcielić to w życie.Zapytacie jak?A no bardzo prosto.Niech każdy z nas przejrzy i przeanalizuje forum (warszawskie oczywiście) i niech napisze parę słów o nas oczywiście z odpowiednią prośbą o przeanalizowanie naszego tematu na podforum ząbki,marki,zielonka i jeżeli ktoś zdecyduje sam o tym żeby do nas dołączć to SUPER!!!! PS. Ja już wczoraj rzuciłem hasło na jednym z podforum.Już to widzę oczami wyobraźni (pierwsze spotkanie np. 50 maszyn i wypad na mazurskie winkle :-) z grillem na 50 osób + oczywiście ewentualne plecaczki, nad jakimś mazurskim jeziorkiem :-) (oczywiście na grila przysłowiowa studencka zrzutka:-) Pozdrawiam gorąco tych którzy już są z Nami i tych którzy dopiero zamierzają dołączyć do "latającej warszawy" Szybki 81 :-) hmm.. nie jestem do końca za czymś takim, nie wiem jak sobie wyobrażasz że nagle 100 maszyn ci wyjedzie na miasto.Po pierwsze zgodnie z przepisami w kolumnie max 7 lub 8 bików może jechać, wiec już jak bedziesz miał 20 sztuk to pały będą mialy co robić. Wole w mniejszych grupach latać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Sygnet :) a po co masz pod dupą 100 koni>> policja i wszyscy się zmywają :) nie no tak calkiem serio mysle ze nie bedzie problemu raz bedziemy tu raz tam:) Dużo ludu przegląda forum:) fajnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robercik85 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 (edytowane) Widzę ze z danonem93 będziemy w podobnych barwach :)Też mam parę kucy pod dupą ale kusić nie mogę MILICJI, ze względu na moją pracę nie mogę punktów łapać :) To jest dla mnie największa bolączka jak wyjeżdzam w trasę, a nawet po arteriach Wawki :) Wolę w pizdę dać kondratowicza niż toruńską :) żarcik oczywiście :)Ja Panowie też czekam na sygnał i wylatuje pod m1, mieszkam przy głębockiej :)Tylko że narazie do świąt moto będzie napewno stało :( modlę się żeby na bemowo było słonecznie, albo przynajmniej sucho, więc spod M1 możemy grupą pojechac na zlocik :) 608 403 471 Robert Edytowane 2 Kwietnia 2012 przez Robercik85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 :) Robert a do Częstochowy lecisz?? na jeden jeden dzień i tego samego wracać?? 14stego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robercik85 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 gsxrem ?? podziękował :) ostatnio miałem wypad 200km i karkiem ruszać nie mogłem :) musze się rozruszać na moto, póki co pogopda na to nie pozwala. Zostanę przy bemowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 haha okej :) na Bemowo też lecę więc zbierzemy ekipę i lecimy wszyscy razem:) Witam kolegów, tak jak pisałem (myślę ,że większości z was) sms proponując spotkanie. Proponuje spotkanie pod LEROY MERLOYN w okolicach godz. 21 lub 20 w zależności od waszych preferencji . Czy wszyscy wiedzą gdzie to jest?? i o której godzinie wolicie?? czekam na odpowiedz:) PS. Z koleżankom z naszego forum nie mam kontaktu , jeżeli macie do niej kontakt poinformujcie Ją:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 rozumiem, że chodzi o tego LEROYA koło M1 - za Piotrem i Pawłem itd?Wole 20 żeby nie zamarznąć :)ale 21 też będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Wiesz co nie wiem gdzie jest PIOTR I PAWEŁ ale w razie czego masz do mnie numer :) ja też preferuje godzinę 20stą:) Czy wszystkim chętnym pasuje godzina 20sta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 (edytowane) Hmm od strony Piotra i Pawła nie będzie tak wiało jak prze Leroyu. A jak znam życie to i tak sie przemiejscowimy.Jak dla mnie 20 jest ok bo ja jestem zmarźluchem... Edytowane 3 Kwietnia 2012 przez LupoRF Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Tak pewnie tak... to macie racje znajde tego PIOTRA I PAWŁA . Plany zmieniamy 20 przy Piotrze i Pawle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Ok więc 20sta Piotr i Paweł przed wejściem.Tam można postawić śmiało motongi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Tak pewnie tak... to macie racje znajde tego PIOTRA I PAWŁA . Plany zmieniamy 20 przy Piotrze i Pawle . Alternatywne tez można sie zjechać na 1 piętrze parkingu Carefoura bo tam faktycznie nie będzie wiało. Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Jak będzie wiało to się przemieścimy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi