marcinrednose Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Sygnet Ty się zmobilizuj i przygotuj ogiera do jazdy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Klocki ważna rzecz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Wychodzę dziś z roboty tak, że pod Norauto bym był o 18. Będzie ktoś czy sztywno macie 18.30? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 a na Cargo o której będziecie?to dojade.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małgorzata Gutt Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Na cargo pewnie max. 20.30 ;) A tego to nie wiem czy ktoś będzie wcześniej... bardziej bym obstawiła od 18.30 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 (edytowane) Spoko.Ja na jazdy się dziś nie wybieram. Tak tylko bym wpadł wracając z roboty zobaczyć nowe motongi z okolicy i poznać sąsiadów. Edytowane 31 Maja 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 My (ja i michalski) bedziemy myślę ok. 20stej na cargo:) także się widzimy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Danonjest minimalna szansa ze sie zabiore z wami ok 20. Jak coś dam znać na tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody Q Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 to i ja postaram sie wpasc pod narut na 99% bede :) a to jakas wieksza ustawka czy nie jest ?:D Cytuj "Gdy na drodze za zakrętem Przeznaczenie spotka mnie ... ""...If I'm not back again this time tomorrow, Carry on, carry on, as if nothing really matters. ..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 ja bede gdzies ok 20.30-21.00...Ale bede robił co w mojej mocy żeby być wcześniej..oby tylko padać nie zaczęło bo pogoda sie zaczyna dziwna robić :mellow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małgorzata Gutt Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Nie wiem czy taka większa bo nie wiem właśnie ile osób będzie :P Zobaczymy na miejscu ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Marcin zmieniaj te klocki to polatamy, ogarniaj bandziora :) Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 klocki zmienione, na 18:30 to raczej nie dam rady. Mam na glowie inne sprawy domowe ... Blizej 19 lub po wyjade z garazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 o której planujecie być na miejscu (na cargo)? ja będę leciał z Józefowa, może bym się podłączył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 na 19 dojade pod Norauto wiec mam nadzieze ze jeszcze bedziecie. Zakladam kombiaka i jade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi