marcinrednose Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Panowie,myślicie że warto coś takiego licytować na moją R6?Tzn. czy będzie w tym w mierę wygodnie się jezdzic i czy jakość pasuje do ceny (zakładam ze licytacja skonczy się na jakies 130-140 zł.http://allegro.pl/show_item.php?item=2383068728 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Biorac pod uwage to ze bardzo czesto przyklejasz sie do baku, mysle ze powinienes poszukac czegos do zamontowania na tyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Biorac pod uwage to ze bardzo czesto przyklejasz sie do baku, mysle ze powinienes poszukac czegos do zamontowania na tyl. Właśnie.Kurde szukam czegoś co wezme w podróż i zapakuje koszule, buty i obiad do roboty :)Myślałem o sakwach, ale ciężko je zdejmować w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małgorzata Gutt Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Witam! Dziś spotykamy się o 18.30 pod Norauto w Markach. O 18.45 start lecimy nad Zegrze, a później kierunek Cargo ;)Jak ktośby miał ochotę do nas dołączyć zapraszam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Mialo byc o 18:20;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Michalski nie bajeruj tylko naprawiaj napęd ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 eee to jak wkońcu robimy ?? ja chętnie polatałbym za jakąś kobietą ... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 ja się pisze dopiero na Cargo..wcześniej nie dam rady bo o 20 kończe zajęcia :banghead:jak ktoś będzie jechał prosto na Cargo to na mieście możemy się ustawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Fajnie by było poznać nowych ludzi tym bardziej że z okolicy, więc ja jestem pod norauto o 18:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 No mialem naprawiac po pracy, ale mi chyba Danon zdezerteruje;P Gosie spotkacie wieczorem na Cargo wiec bez spiny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 HAHA spoksik michalski XD damy rade PS. Marcin masz żone psa fredki i blizniaki w drodze takze wieszXD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Norauto pod M1?Będę ok 18 wracał moto z roboty to może was odwiedze. Panowie,Pasowało by komuś w niedziele 10.06 ok. 17.00 polecieć do Krakowa i ok. 15 12.06 we wtorek przyjechać do Warszawy? Ja w pon. i we wtorek bym popracował powiedzmy 9-14 a potem latanie.W zależności od hotelu pewnie z 1,2 osoby by się mogły wbić do mojego pokoju bo zazwyczaj nikt nie zwraca na to uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małgorzata Gutt Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Tak Norauto przy M1 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 HAHA spoksik michalski XD damy rade PS. Marcin masz żone psa fredki i blizniaki w drodze takze wieszXD :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Fajnie by było poznać nowych ludzi tym bardziej że z okolicy, więc ja jestem pod norauto o 18:30Ech, to ja się mobilizuje i idę zmieniam klocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi