Michalski Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 To może i ja się przyłączę ;) Jasne, z pewnością nie raz wybierzemy się nad Zalew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hooltayos Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Wczoraj właśnie dokonałem rozdziewiczenia turystycznego z plecakiem (żona) :DZąbki, Nieporęt, Serock, Somianka, postój u znajomka, i powrót.Cholera moja ninja '93 wcale nie jest wygodna na takie podróże :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 lecę właśnie na małą rundkę. Zegrze. Serock. Wyszków. potem winkle za radzyminem. Marki i do Ząbek jak ktoś chętny dołączyć na któruś etap to jestem pod telefonem. Pozdro. Panowie bym zapomniał. Dzięki za wspólny wypad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natraps Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Marcinrednose, Szybki, Michalski ja również dziękuje za wspólny wypad.Do następnego... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 (edytowane) Siemka,nie będzie kogoś o 18 pod PiP na zajar :)Bo wracam z roboty zaraz. Nie mam przy sobie telefonu. Edytowane 30 Maja 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Bym zapomniał :-) Dla nie wtajemniczonych. Podczas niedzielnego wypadu spotkaliśmy grópę francuskich motocyklistów którzy wybrali się w trasę (Niemcy,Polska, Litwa, Łotwa, Estonia i zakończenie w Moskwie) Pewnie ciekawi Was dlaczego o tym wspominam, ano dlatego, że zrobiono z Nami mały wywiad i nakręcono film, który znajdzie się na poniższej stronie internetowej. www.nova-moto.fr Pozdro. dla Wszytkich Natraps Jak wstawiłeś fotke na forum, pytam bo man fajną jak stoimy we czterech na skarpie a w tle Bug płynie ale ni hu.a nie moge tego wstawić próbowałem kopiuj wklej i przeciągnąć i nic z tego. PS Podajcie e-maile to może wymienimy się fotkami bo każdy z nas robił, co Wy na taką propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Zdjecia sa wrzucone na Picasse. Login: wypadymotocykloweHaslo: moto1111 Na poprzednich stronach masz link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 No proszę witam Danons 93 na forum :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Siemanko ludzie :) w końcu zostałem odblokowany :) widzę ,że na forum sie rozhuśtało , co tam u was słychować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Czy jest ktoś chętny na Cargo jutro, oczywiście jak nie będzie padać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Mnie wpisuj na liste:) będę na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Ok to mamy na razie Cargo: 1- Danon932 - Szybki 81 Czekamy ba resztę chętnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 1 Danon932 Szybki 813 Michalski O ile zdarze wymienic naped. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 1 Danon932 Szybki 813 Michalski4.TybuR ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natraps Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Bym zapomniał :-) Dla nie wtajemniczonych. Podczas niedzielnego wypadu spotkaliśmy grópę francuskich motocyklistów którzy wybrali się w trasę (Niemcy,Polska, Litwa, Łotwa, Estonia i zakończenie w Moskwie) Pewnie ciekawi Was dlaczego o tym wspominam, ano dlatego, że zrobiono z Nami mały wywiad i nakręcono film, który znajdzie się na poniższej stronie internetowej. www.nova-moto.fr Pozdro. dla Wszytkich Natraps Jak wstawiłeś fotke na forum, pytam bo man fajną jak stoimy we czterech na skarpie a w tle Bug płynie ale ni hu.a nie moge tego wstawić próbowałem kopiuj wklej i przeciągnąć i nic z tego. PSPodajcie e-maile to może wymienimy się fotkami bo każdy z nas robił, co Wy na taką propozycje.Szybki w ,, Dodaj odpowiedż " na dole po prawo masz ,,Więcej opcji" a póżniej na dole po lewo jest ,,Wybierz plik" i następnie ,,Załącz ten plik" i to tyle.Mój mail: [email protected] , podaj twojego to Ci prześle bo też mam kilka fotek.P.S. Ja na cargo odpadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi