Michalski Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 https://plus.google.com/u/0/photos#photos/113558494128842442818/albums Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Michalski, łańcuch to Ci wisi jak psu jajca ;) masz racje,wymień to jak najszybciej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Wczoraj miałem odebrać zamówiony napęd, ale się nie wyrobiłem. Jutro załatwię sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaa Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Od przyszlego tygodnia bede latac z chlopakami ktorzy lada dzien odbieraja prawa jazdy, wiec smialo. Posmigacie troche i za jakis czas pojedziecie z nami na wycieczke. Rozumiem ze jutro beda wszyscy ktorzy sie deklarowali? To może i ja się przyłączę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mafi87 Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Chętni na Cargo - dzisiaj zbiórka o 20.00 pod Piotrem i Pawłem. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Mafi ja będe leciał od drugiej strony..z Bemowa...może gdzieś na mieście się spotkamy? czy na miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 ja sie przylaczam, nie wiem czy dam rade na 20 pod PIP ale na 20:20 bardziej mi pasuje wiec albo poczekacie albo spotkamy sie na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mafi87 Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Sygnet, pewnie wyjedziemy cos kolo 20.20 wiec dawaj pod PiP. TybuR przyjedz lepiej na miejsce bo spod PiP bedziemy jechac w pare osob i trudniej mi bedzie sie gdzies ustawic po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Ja będę pod PiP o 20:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 ok bede sie staral byc wczesniej, przede mna jeszcze kampiel coreczki a potem pakuje sie w kombi ide sciagac pokrowiec z moto. Mam nadzieje ze nie bedzie marudzil, stal okolo 3tyg nie latany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiannn Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Siema.Też lece będę koło 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 podajcie Mi chociaż jedną blache żebym znalazł łatwo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 mojego zeta nie poznasz :-) czarne kawasaki z1000 WCI MT01 oj koncowka 03 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Ciebie poznam Szybki ;)to do zobaczenia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 (edytowane) Szybki, Michalski, Natraps dzięki za wspólny wypad do Drohiczyna.Droga ciężka, deszcz napier...ał, ale było warto. Kilka fot dorzuciłem na Picase. Wszystkich nie dawałem, żeby nie zapychać profilu. Edytowane 27 Maja 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi