TybuR Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 (edytowane) to może powiedz o której chcesz jechać to będzie łatwiej niż łapać sie w trasie...możemy przecież nawet na 19 wyjechać i gdzieś po wioskach polatać nawet tą godzinę, jak to powiedział Michalski "symbolicznie" ...zostawiam nr.tel.505 656 799Musze wyjść na pare minut.. Edytowane 25 Maja 2012 przez TybuR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Danon dziś nie może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 O 18 dam Wam znać ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Dam znać Wam sms o 18. Może wcześniej.Wychodze - sprawdze forum na tel jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mileś Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Witam Panowie W kwietniu byłem z wami w Częstochowie.Latacie dziś wieczorem?Jeżeli tak to chętnie się do was dołącze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Na dziś się nie zebraliśmy. Jeśli masz czas w niedziele, poczytaj wcześniejsze posty. Lecimy do Drohiczyna. Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 mileś chłopaki pewnie już wylecieli wyżej masz tel do Tybura zadzwoń do niego na kom. Poza tym w niedzielę lecimy w fajną traskę szczegóły masz na poprzedniej stronie. Jak jesteś chętny na wycieczkę to dawaj śmiało. tylko potwierdz na forum zebysmy wiedzieli czy czekac na ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 (edytowane) PanowieJutro mam cały dzień zaje...bany i nie znajde nawet chwili żeby so sklepu podjechać.nie ma kotś na zbyciu żarówki do kierunkowskazu - 12V 21W H21W ?W trasie głupio bez kierunku jechać. Szkoda że nie dałem rady dziś się zebrać. Edytowane 25 Maja 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mileś Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Czytałem o tym wypadzie.Niestety ja w niedzielę nie dam rady. do 16.00 jestem zajęty.Polatam dziś i jutro jak jutro będziecie gdzieś śmigać napiszcie chętnie podjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 marcinrednose do 21 jest otwarty sklep motoryzacyjny ns terenie M1 w markach tylko zapomniałem jak on się nazywa. Budynek stoi pomiędzy M1 a praktikerem myślę ze tam znajdziesz to czego szukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Norauto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 (edytowane) Dzięki Szybki,dziś żona mnie przejęła i musze się podporządkować żeby niedziela była luźna :):) :)Może jakoś jutro się wyrwę na 5 minut między imprezami rodzinno przedszkolnymi :) Dobra uciekam od netu. DO NIEDZIELI !!!OBY NIE PODAŁO !!! Edytowane 25 Maja 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody Q Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 ma ochote dzis ktos gdzies za miasto pojechac ? Cytuj "Gdy na drodze za zakrętem Przeznaczenie spotka mnie ... ""...If I'm not back again this time tomorrow, Carry on, carry on, as if nothing really matters. ..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Jutro zbiorka 8.50 pod Marcpolem w Markach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi