Szybki 81 Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Dobra dobra. Ja nie mam na myśli tylko linku. OK ale koniec tematu dotyczącego ogarniania kwestii organizacji :-) Co nie co znam się na ludziach i tak wiem swoje :-) ja też postaram się być, 90% na tą chwilę :) Super Witamy nowego kolegę napisz proszę na czym latasz żebyśmy wiedzieli kogo oczekiwać. Tu masz numer tel. jak byś miał się spóźnić daj znać 694415956. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Kacprzak Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Szybkie przedstawienie się: Sebastian, śmigam na sradziku 750, wcześniej był ducat monster i postaram się nie spóźnić, będe jechał z pragi więc daleko nie będe miał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 OK to do zobaczenia. I fajnie że do Nas dołączyłeś :-) Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Monster to jest to :) super moto. Poza tematem, ale nie wiecie może gdzie można kupić końcówki (najlepiej 1 :) crash padów yec do R6 2003-2004? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Panowie ja już teraz mogę powiedzieć że nie jade:/ mam służbę od 17 w sobotę to 17 w niedziele niestety...na następną trasę lece z Wami..szerokości dla Was.. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natraps Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Sorki chłopaki że tak was zaniedbuje na forum, ale praca, praca...No i widzę że organizujecie fajną wycieczkę, na 90% lecę z Wami, jutro jeszcze potwierdzę.P.S. fajną mam fotkę ? innej nie miałem to wkleiłem paszportową :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Zdjecie moze i stare, ale nic sie nie zmieniles;D Zartuje, kombinuj i badz w niedziele:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Link do mapki na niedzielną trasę.http://g.co/maps/34pyb Najnowsza Aktualizacja Niedzielnego Składu: Chętni:1 Marcinrednose2 Szybki 813 Michalski4 Danon935 Natraps6 Sebastian Kacprzyk Do potwierdznia5 Mafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Kur...Coś pogoda na niedziele ma się zepsuć :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Panowie a może dzisiaj jakiś wypadzik niedaleki? może nie 150 czy 200 km ale gdzieś bliżej ..żeby polatać troche ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Ja ok 17:00 powinienem byc wolnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 ja też o tej godz będę już miał wolne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Ja na 90%, tyle że piątek to najchujowszy dzień do latania. :(Pełno puszek się spieszy do domu i jest niebezpiecznie - wszyscy wku**wieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 nie jest tak źle wieczorem..najgorzej do 17-18.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Nie ukrywam, że o wiele bardziej pasuje mi niedziela tylko tej pieprzonej pogody się obawiam.Jeśli wszyscy się piszą na dziś zamiast niedzieli to na 90% będę mógł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi