KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 OK, osobiście nam coś dobrego polecisz;) W Liwiu pod Węgrowem jest zamek. Można podskoczyć na chwilkę.I knajpa pod Zamkiem :D Zamek mały ale można wejść :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 marcinrednose Jak coś mogę Ci kopsnąć kilka złociszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 No jak zaczniemy zwiedzać wszystkie knajpy to nie skończymy zbyt dobrze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 (edytowane) Do Broku wyjdzie taniej jak coś. marcinrednose Jak coś mogę Ci kopsnąć kilka złociszy. Spoko ogarnę i 300 km, ale mam ograniczenie czasowe 9-13 no totalny max to 14. Ta dłuższa trasa wygląda super. Ogarniemy ją czasowo? A Michalski, może mój kumpel się przyłączy na Hornecie czarnym :)Ostatnio ma problem z achillesem i nie wiem czy da juz rade.Napisał bym co mu się stało, ale nie che podjudzać tematu :) Edytowane 23 Maja 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Michalski to jak mamy wszystko ustalone to może zamieść oficjalne zaproszenie (kiedy, gdzie zbiórka, jaka trasa i kto leci) + zaproszenie dla chętnych którzy by chcieli się dopisać do rundki. Co o tym myślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Przyznam że chciałem trochę oszukać i dołączyć do Was za Radzyminem żeby się nie wracać :) Zapraszam wszystkich chętnych na turystyczną przejażdżkę do Drohiczyna pod Siemiatyczami w najbliższą niedzielę. Zbieramy się o 8:50 w Markach pod sklepem Marcpol, czekamy 10 minut i startujemy. Jeśli czas pozwoli, zobaczymy zamek w Liwiu, zjemy po lodziku w Jadowie i wszamiemy coś na Shellu w Siemiatyczach. Powrót ok 13:00.Trasa: Marki - Jadów - Łochów - Węgrów - Sokołów - Drohiczyn.Lista chętnych:Szybki81MarcinrednoseMIchalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Szybki,mój znajomy ma fajny patent. Robi trasy po 4000 km , ale ...przed każdym wyjazdem podaje trase na google maps, a do tego foto z opisem tego co zwiedzają.Przy okazji przyniose przykład.Jak jedziemy na pizze to nie ma co pokazywać, ale na coś dłuższego ... czemu nie.Moim zdaniem fajny patent. Można sie czegoś dowiedzieć o tym co zwiedzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Świetny pomysł chętnie zabaczę jak to się robi. Michalski No tak bo Ty musiał byś się wracać, więc może faktycznie czekaj na Nas zs Radzyminem. Powiedz tylko gdzie Cię szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 (edytowane) Jak będziecie lecieć S8 w stronę Wyszkowa i miniecie Radzymin, traficie na wiadukt nad torami kolejowymi. Zorientujecie się bo to jedyne tego rodzaju wzniesienie na tej części trasy. Zjedźcie z wiaduktu trzymając się prawego pasa i od razu zjedźcie z trasy pierwszym zjazdem w prawo, na teren przebudowywanej stacji benzynowej LOTOS. Będę tam czekać. Edytowane 23 Maja 2012 przez Michalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 (edytowane) Tutaj przykład z ostatniej wyprawy.Na linkach masz sporo o danym obiekcie do zwiedzenia.To taka wstępna wersja. Potem sie spotykają i wszystko obgadują.Na koniec kwietnia byli w 4 moto na Krymie. On z Panna na Hayce :) Sorka, nie załącze - plik ma 6 mega. Edytowane 23 Maja 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Jak będziecie lecieć S8 w stronę Wyszkowa i miniecie Radzymin, traficie na wiadukt nad torami kolejowymi. Zorientujecie się bo to jedyne tego rodzaju wzniesienie na tej części trasy. Zjedźcie z wiaduktu trzymając się prawego pasa i od razu zjedźcie z trasy pierwszym zjazdem w prawo, na teren przebudowywanej stacji benzynowej LOTOS. Będę tam czekać. OK Marcinrednose linki nie wskoczyły wyślij na e-mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 (edytowane) Zorientowałem się, mam plik WORD 6 mega, a max można zrobic 1 mega.Daj maila. Spoko Michalski, zgarniemy Cie. Edytowane 23 Maja 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 no masz wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Dobra Panowie, jesteśmy w kontakcie. Zwijam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi