danon93 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 dobra , bardzo podoba mi się ten pomysł , nigdy nie bylem w Częstochowie i chce poczuć ten klimat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 ja to nie nznam tych warsztatów bo wszystko robie sam chyba ze mialbym rozpaławiac silnikXD O to tylko pozazdrościć ja tam mam dwie lewe ręce do mechaniki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 W razie czego, mieszkamy blisko :) ja sie lubie grzebać w smarach, śrubkach itp tymbardziej ze ty masz nakeda?? to wszytsko na wieszchu ja musze zdejmowac plastiki itp ... MASAKRA:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 W razie czego, mieszkamy blisko :) ja sie lubie grzebać w smarach, śrubkach itp tymbardziej ze ty masz nakeda?? to wszytsko na wieszchu ja musze zdejmowac plastiki itp ... MASAKRA:) Wszystko ma swoje plusy i minusy, ja powyżej 200km/h zaczynam sie modlic (wiatr biore na klate) a Ty masz się za czy schować :-) chociaż przy naprawach faktycznie masz sporo dodatkowej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 No fakt z tym wiatrem :) ile ty tam masz koni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 No fakt z tym wiatrem :) ile ty tam masz koni?? 140 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 ale pewnie fajnie od dołu się zbiera:) bo to tysiączek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 ale pewnie fajnie od dołu się zbiera:) bo to tysiączek :)ale pewnie fajnie od dołu się zbiera:) bo to tysiączek :) No ja nie narzekam moto zbiera sie świetnie, aczkolwiek ktoś moźe zadać pytanie (w porownaniu z czym) więc uprzedze fakt (w porównaniu z MZ ką) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 ha ha :) fajnie fajnie ale czemu akurat kawa a nie suzuki czy honda...?? juhu nasz temat jest GORĄCY xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 ha ha :) fajnie fajnie ale czemu akurat kawa a nie suzuki czy honda...?? juhu nasz temat jest GORĄCY xD Akurat Zecior zawsze mi się podobał począwszy od modelu 2003-07 początkowo polowałem na takiego ale skonczyło sie na modelu 2007-10.A wracając do Twojego pytania oprócz tego że motocykl zawsze mi się podobał to jest to maszyna żadko spotykana na drogach mało popularna no i przewertowałem chyba cały net i nie znalazłem ani jednego słowa negatywnego ma temat tej maszyny wśród osób które na nim jeżdżą. Wiem że ogólnie o kawie jako marce są mało przychylne opinie ale na temat zeta nic nie znalazlem. A może nie chciałem znaleść :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 No bo właśnie na temat kawasaki czytałem nie zbyt dobre opinie , więc chciałem się dowiedzieć u źródła :) no i byle tak dalej aby się nie psuł :) Ja właśnie szukam schematu instalacji do swojej suki bo chce założyć takie obejście które odłącza stacyjkę i kable do niej idące :) tak aby zminimalizować prawdopodobieństwo kradzieży , będzie taki przycisk który jak będzie wciśnięty będzie odłączony cały obwód :) tyle się naczytałem o tych kradzieżach ze zamontuje wszystko co możliwe :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Tak. Marcin.Mieszkam w Markach niedaleko stacji Orlen. Ja rownież vis a vis stacji Orlen bo na Złotej za stadionem. Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Ja rownież vis a vis stacji Orlen bo na Złotej za stadionem. No to lux. Jak się w końcu wypogodzi ... to trzeba polatać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 (edytowane) nie no jasne jak nic sie nie dzieje nie ma klimatu XD ja ostatnio nad swoja gsxr sleczalem bo rozebrałem cała poniewaz zmienialem plastiki i gosc od ktorego ja kupilem przerabial lampe , a dokladniej zawiasy ktore mocuje sie do stelaża i za nic nie chciała sie zejsc z czaszą ja glupi zamiast sprawdzic jak ma wyglada ta lampa główkowałem się cały dzień aż w końcu przyszedł kumpel który w 5 minut za uwarzył to ze lampa jest kombinowana ... :) a wczesniej bylo wszytsko idealnie spasowane ... musiałbyc tak kombinowany ze szok... Teraz jest jak najbardziej okej :)życzę szybkiego uporania się z problemem lece szkoła czeka LWG Zwalczyłem awarie :biggrin: a wszystko przez zwarcie w kostce kolo stacyjki - aż się lekko przytopila.... trzeba teraz jeden PIN wyciągnąć i połaczyć po za kostkąNo to jeszcze został tylko licznik który pokazuje emeryckie prędkości :banghead: Edytowane 31 Marca 2012 przez Sygnet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Powodzonka :) super ,że w końcu znalazłeś przyczynę :) napraw i latamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi