marcinrednose Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 (edytowane) Z tego co wiem Danona wy.....i z forum więc jak coś trzeba mu sms puszczać. Też jestem za wykasowaniem całego spamu i nie umawianiem się z chłopcami Yubego bo znając życie, jak zawsze skończy się napierdalanką, która nic nie wniesie do tematu. Prawda jest taka, że nikt z tego tematu, ani z nas ani Yuby i jego chlopcy nie liczą i nie będą się liczyć w sporcie motocyklowym więc co tu udowadniać? Michalski, Szybki, Danonmoże polecimy w niedziele do Pułtuska, wpierdzielić pizze?Ale jak coś to się dostosuje do Waszych propozycji w godzinach 9-13 Edytowane 23 Maja 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 A co powiecie na Płońsk E77 (tam znam dobrą pizzerię, robią tam naprawdę inną pizze) potem powrót inną trasą mniej cywilizoeaną o małym ruchu: Ojrzeń, Nowe Miasto, Nasielsk, Wieliszew, zegrze i rozjazdówka do homa :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Trasa do Pułtuska jest taka troszkę mało różnorodna, ale ok. Alternatywy: Brok lub Drohiczyn, który podobno jest pięknym miejscem, z świetnym widokiem na Bug. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 (edytowane) Michalski,bezproblemowo piszę się na Twoje trasy. Zaproponowałem Pułtusk bo znam mieścinę.Ale nad Bug jeszcze chętniej polecę. Szybki nie zauważyłem Twojego posta bo wskoczył jak pisałem.Ja jestem otwarty na propozycje. Co do mazur w czerwcu to nie chce nic mówić, ale może uda mi się coś fajnego zorganizować. Edytowane 23 Maja 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Właściwie to wszystkie propozycje są ciekawe. Może wybierzmy miejsce w którym jeszcze nikt nie był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Jak będziecie lecieli na Drohiczyn to polecam albo Wyszków - Łochów - Węgrów - Sokołów - Drohiczyn albo Sulejówek - Stanisławów - Łochów - Węgrów - Sokołów - Drohiczyn. Trasa ze Stanisławowa do Węgrowa w przebudowie i dużo świateł, ruch wahadłowy. Najlepszy widok jest za Drohiczynem w stronę Siemiatycz. W Siemiatyczach możecie wpaść do mnie na Shella, jest dobre jedzenie i Parasolki :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Ja bym troszkę odbił i poleciał przez lasy: Jadów-Łochów-Węgrów-Sokołów. Słyszałem o wysokiej skarpie, ten punkt masz na myśli Klaudiuszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 OK Nigdy nie leciałem na Drohiczyn jestem za tą trasą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Dokładnie, za Drohiczynem po prawej stronie, lecąc na Siemiatycze .... tylko trzeba polną drogą podjechać lub się przejść :D A za jakieś 1-2 km jest Parking prawie na Bugiem, kilka starych Bunkrów też zauważycie na trasie, szczególnie za Bugiem. Przed Mostem na Bugu jest Knajpa (Frankopol miejscowość chyba). Asfalt taki sobie i uważajcie na Alfe oraz nieoznakowanego Fiata Bravo - szary między Węgrowem a Drohiczynem. Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 (edytowane) Czyli trasa zaklepana. Ja nie znam kompletnie drogi więc polecę z tyłu. Klaudiusza możemy odwiedzić po drodze na kawkę. Edytowane 23 Maja 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Dokładnie, jeśli nie będziemy się strasznie spieszyć, wpadniemy coś wszamać;) W Siemiatyczach też nie byłem więc chętnie je zobaczę. Aha, oczywiście nie możemy się za bardzo najeść, bo na lody do Jadowa musimy zajechać obowiązkowo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Będę śledził Temat, jak będę na Miejscu to pogadamy :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 OK, osobiście nam coś dobrego polecisz;) W Liwiu pod Węgrowem jest zamek. Można podskoczyć na chwilkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Miało być 200 km a zrobiło się 300.Po urlopie jestem spłukany, ale ok 300 może być. Byle 9-13. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Do Broku wyjdzie taniej jak coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi