KarolaS Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 spoko jak odbiore moto z warsztatu i pogoda sie poprawi to chętnieznajde Was :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 (edytowane) Jak najbardziej popieram pomysł tym bardziej że zastanawiałem się nad podobnymi zbiórkami a co idzie w parze poznawaniem nowych twarzy, więc jak napisał Wasatyperez jak wreszcie przestanie padać to zrobimy może jakis mały spot. Do M1 mam 4 skrzyżowania więc pomysł z SMSemzbiorowym uważam za trafiony. :) Adam, 600-899-242 Ja to żony jeszcze nie mam , ale dziewczyna mi daje do wiwatu :) np" znowu idziesz do tego garażu i nie masz dla mnie czasu" więc poniekąd wiem co czujesz :D boże beznadziejni są niektórzy kierowcy... mowie o samochodziarzach w końcowej fazie walki dołączył się koles który wcześniej zaliczył szybkiego usypiacza z prawej :biggrin: Edytowane 30 Marca 2012 przez LupoRF Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 ta i przez caly czas trwania walki patrzyl co sie dzieje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Super pomysł z sms.Tel do mnie. 512-068-280W tygodniu od 19:00 jestem w domu.W piątki od 17:00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 imie - marcin tak?? http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/152894-z-warszawy-do-czestochowy-14042012/jeszcze raz wklejam moze ktos jednak sie na to pisze:) pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Tak. Marcin.Mieszkam w Markach niedaleko stacji Orlen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 ja ząbki powstanców:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 A ja Warszawa - Wyspowa przy Łodygowej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 O danon93 to jestesmy sąsiadami ja tez na powstańców w ząbkach dokladnie 64c żółte bloki na przeciwko API. Pewnie nie raz sie minelismy na maszynach :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 haha co!!! ja mieszkam w tych blokach z niebieskimi dachami na przeciwko api 64!!!zajebiscie wiedziec ze ludzie bedacy sasiadami poznaja sie dopiero na forumXD zielonymi* czyli mamy do siebie 100metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 A ja Warszawa - Wyspowa przy Łodygowej :) O to mieszkasz niedaleko mojego mechanika który zawsze leczy mojego Zeciora. Ma warsztat na Fersta. www.motowit.pl lub com.pl Tak na marginesie polecam go w 100% młody chłopak z pasją do moto, dokladny i szczegółowy w dodatku sam lataA znalazłem go przez przypadek zawsze wstawiałem moto do autoryzowanego a w tym przypadku mialem do zamontowania amor skretu prosta sprawa wiec zaryzykowalem na chybił trafił.Jak zobaczylem goscia przy pracy jaki jest dokladny i szczegolowy bylem w szoku. Po wizycie zalożył amor, rozebrał i złożył cały zadupek, wyczyscil i przesmarowal naped a wzią 50zl :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 zapewne mówisz o tym http://www.motowit.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 imie - marcin tak?? http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/152894-z-warszawy-do-czestochowy-14042012/jeszcze raz wklejam moze ktos jednak sie na to pisze:) pozdrówka Cze Mamy numery do siebie przy najbliższym słonecznym dniu pewnie sie zgadamy na polatanie to pogadamy o tym i podejmiemy decyzje i jak bedziemy mieli pierwszych chętnych żucimy w 100%pewne hasło ze lecimy np do czestochowy lecą nastepujace osoby (i tu wymienimy) a dodatkowi chetni niech sie kontsktuja np. bezposrednio z Tobą lub ze mną to bez różnicy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 ja to nie nznam tych warsztatów bo wszystko robie sam chyba ze mialbym rozpaławiac silnikXD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 zapewne mówisz o tym http://www.motowit.com/ Tak tak wlsnie o tym. Ja jestem bardzo zadowolony z tego gościa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi