Skocz do zawartości

Wawa Ząbki Zielonka Marki

artur-suz-wawa
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jak najbardziej popieram pomysł tym bardziej że zastanawiałem się nad podobnymi zbiórkami a co idzie w parze poznawaniem nowych twarzy, więc jak napisał Wasatyperez jak wreszcie przestanie padać to zrobimy może jakis mały spot. Do M1 mam 4 skrzyżowania więc pomysł z SMSem

zbiorowym uważam za trafiony. :)

Adam, 600-899-242

Ja to żony jeszcze nie mam , ale dziewczyna mi daje do wiwatu :) np" znowu idziesz do tego garażu i nie masz dla mnie czasu" więc poniekąd wiem co czujesz :D

boże beznadziejni są niektórzy kierowcy... mowie o samochodziarzach

w końcowej fazie walki dołączył się koles który wcześniej zaliczył szybkiego usypiacza z prawej :biggrin:

Edytowane przez LupoRF

kręciciel obrotów

A ja Warszawa - Wyspowa przy Łodygowej :)

O to mieszkasz niedaleko mojego mechanika który zawsze leczy mojego Zeciora. Ma warsztat na Fersta. www.motowit.pl lub com.pl

Tak na marginesie polecam go w 100% młody chłopak z pasją do moto, dokladny i szczegółowy w dodatku sam lata

A znalazłem go przez przypadek zawsze wstawiałem moto do autoryzowanego a w tym przypadku mialem do zamontowania amor skretu prosta sprawa wiec zaryzykowalem na chybił trafił.

Jak zobaczylem goscia przy pracy jaki jest dokladny i szczegolowy bylem w szoku. Po wizycie zalożył amor, rozebrał i złożył cały zadupek, wyczyscil i przesmarowal naped a wzią 50zl :-)

imie - marcin tak??

http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/152894-z-warszawy-do-czestochowy-14042012/

jeszcze raz wklejam moze ktos jednak sie na to pisze:) pozdrówka

Cze

Mamy numery do siebie przy najbliższym słonecznym dniu pewnie sie zgadamy na polatanie to pogadamy o tym i podejmiemy decyzje i jak bedziemy mieli pierwszych chętnych żucimy w 100%pewne hasło ze lecimy np do czestochowy lecą nastepujace osoby (i tu wymienimy) a dodatkowi chetni niech sie kontsktuja np. bezposrednio z Tobą lub ze mną to bez różnicy.

Pozdro