LupoRF Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 ja ruszam gdzieś za 40 minut. Dzień wolny mam dziś :)strasznie wiatr napier ....teraz zobaczyłem że pisałeś 13.41 sorka za posta. Hmm a my to sie nie spotkaliśmy wczoraj pod zjazdem z toruńskiej na tym nowym skrzyżowaniu jadąc w stronę wawy? Masz czarną R6? co się stało z wydechem?? sory sory zle przeczytalem z rańca :): jak sie objawia to jebanie po zmianie wydechu?? Nie ześwirował... To wiosenne przesilenie :) wróciliśmy do fabrycznego wydechu bo poprzedni był wrogi sąsiadom i Bandziornie chciał trzymać obrotów, po za tym pogubił światła ale to wina jakiegos rzeźbiarza, 3 piwa czasu i poprawimy, kwestia przelutowania tu i tam...Po za tym co to za klimat jak nic sie nie dzieje :biggrin: Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 nie no jasne jak nic sie nie dzieje nie ma klimatu XD ja ostatnio nad swoja gsxr sleczalem bo rozebrałem cała poniewaz zmienialem plastiki i gosc od ktorego ja kupilem przerabial lampe , a dokladniej zawiasy ktore mocuje sie do stelaża i za nic nie chciała sie zejsc z czaszą ja glupi zamiast sprawdzic jak ma wyglada ta lampa główkowałem się cały dzień aż w końcu przyszedł kumpel który w 5 minut za uwarzył to ze lampa jest kombinowana ... :) a wczesniej bylo wszytsko idealnie spasowane ... musiałbyc tak kombinowany ze szok... Teraz jest jak najbardziej okej :)życzę szybkiego uporania się z problemem lece szkoła czeka LWG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Hmm a my to sie nie spotkaliśmy wczoraj pod zjazdem z toruńskiej na tym nowym skrzyżowaniu jadąc w stronę wawy? Masz czarną R6? Nie ześwirował... To wiosenne przesilenie :) wróciliśmy do fabrycznego wydechu bo poprzedni był wrogi sąsiadom i Bandziornie chciał trzymać obrotów, po za tym pogubił światła ale to wina jakiegos rzeźbiarza, 3 piwa czasu i poprawimy, kwestia przelutowania tu i tam...Po za tym co to za klimat jak nic sie nie dzieje :biggrin: Już mi żona pojechała że tak tanio kupiłem to teraz siedzę i dłubie przy moto....powiedziała że jakby wiedziała że tak bedzie to wolałaby i nawet dołożyłaby się do tego abym kupił droższy motocykl :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 haha :) cena to nie reguła niestety... wiem na to swoim przykladzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 haha :) cena to nie reguła niestety... wiem na to swoim przykladzie... :biggrin: rano powiedziałem mu to samo zdanie przez telefon Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Już mi żona pojechała że tak tanio kupiłem to teraz siedzę i dłubie przy moto....powiedziała że jakby wiedziała że tak bedzie to wolałaby i nawet dołożyłaby się do tego abym kupił droższy motocykl :buttrock:Żony zawsze śa takie mądre :):):) na Torunską nie wjeżdżałem. Mam niebiesko-czarną R6, niebiesko czarno białe kombi i czarny kask :)to taki profil rozpoznawczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Ja to żony jeszcze nie mam , ale dziewczyna mi daje do wiwatu :) np" znowu idziesz do tego garażu i nie masz dla mnie czasu" więc poniekąd wiem co czujesz :D boże beznadziejni są niektórzy kierowcy... mowie o samochodziarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Patrz na to http://www.youtube.com/watch?v=Oiq9-2-5wNY&feature=youtu.be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 boże przecież mogł go zabic je*any idiota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasatyperez Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 to baba wysiadła z tego auta :O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 chłopaki to kiedy w końcu się widzimy pod tym m1:) i dziewczyny**:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasatyperez Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 jak przestanie padać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 trzęsie jak cholera, wiazd na wiadukt przy marsa to już totalny wytrzep dopiero zjazd na siekierkowski daje ulgę no to faktycznie fajnie tym bardziej że pogoda zachęcała do dłuższej trasy. To czym są przy tym nasze kilometry :blush: Szybki 81 więc skoro jestesmy sąsiadami niedaleko patrząc łatwiej będzie sie zestawić na polatanie, podoba mi się klimat opisanego Pasa. Cze LupoRF Podaje tel. jak będziesz latał daj znać 694415956 przez najbliższy miesiąc siedze w domu na L4 wiec jak tylko pogoda bedzie dopisywać jestem dostepny na przeloty rownież w tygodniu w godzinach pracy. Czekam na kontakt. Ponieważ chciałbym się z orientować w sytuacji, a jestem tu od niedawna. Mam pytanie do Wszytkich tu obecnych, jak na codzień wyglądają w waszym wykonaniu ustawki, mam na mysli sposób kontaktu, bo z tego co przeanalizowałem powyższe komentarze dużo osób jest chętnych na to aby się poznać i wspólnie polatać, co bardzo mnie cieszy, ale raczej mało skutecznym sposobem wydaje się wspomnienie na forum o chęci wspólnego polatania, bo nie wszyscy są tu o tej samej godzinie (a może się mylę) i czasami tak jak dziś dostrzegłem, że forumowicz MP1985 latał dosłownie w tym samym momencie co ja - szkoda tylko, że wiem o tym już po fakcie :-( Stąd też moje pytanie, czy częsć z Was już się zna i już wspólnie latała jeżeli tak to Napiszcie proszę kto z kim, jeżeli ktoś jest zupełnie nowy tak jak ja i jeszcze nie miał okazji spotkac się z niki z Tad to też prosze o info.Oczywiscie nie chciał bym wymyślać drugi raz koła bo osoby które juz ze soba latały pewnie wymieniły się juz numerami tel.Ale moja propozycja jest taka aby każdy z nas miał do wszytkich osób numer i wtedy wystarczy tylko jeden sms do wszytkich z hasłem "dziś latam o 15:00 startuje np. z Lotosu przy rądzie czy ktos ochotę) i wtedy zainteresowane osoby potwierdzają smsem zwrotnym. I jest OK Taka moja propozycja. Jeżeli spotka się z waszą akceptacją to super. PS Jako pierwszy podaje numer. Marcin tel. 694415956 Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasatyperez Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 dla mnie bomba, ja też jestem tu nowy i jeszcze z nikim z forum się nie widziałem a nie mam z kim latać. Aktualnie mieszkam w Łomiankach więc do M1 mam dosłownie kilka minut i chętnie bym się ustawił na bliższe albo dalsze trasy obojętnie. Czasowo póki co jestem wolny. Adrian, 505-334-616 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Jestem jak najbardziej za z forum tez sie z nikim nie widziałem ... podaje numer :797-983-432 Daniel P.S Już zapisuje wasze numery:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi