KarolaS Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 mozna sie spotkac tylko info wczesniej, aby sobie czas zaklepac :)swieta nawet niezły pomysl troszke ucieknie się od stołu i tego jedzenia i rodzinnego spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisWaw Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 A tak zazwyczaj to które kierunki oblatujecie , bo skąd zaczynacie i gdzie kończycie to można się domyślec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 czy moge do was podleciec jak sie spotkacie pod m1?? z checią polatam z wami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Ja też uważam że m1 to dobry punkt zborny, z tamtąd zawsze można wypaść coś zjeść czy na bilarda polecieć. Taka mała propozycja w mojej strony.Może spykniemy się po pracy lub weekend pod jakims znanym miejscem w okolicy np. parking przed Piotrem i Pawłem obok M1?Z mojej strony przyszły tydzień ok godz 19.00 lub weekend (7-8 kwiecień).Chyba że odrazu na latanie :) Dobra godzina bo ja też wcześniej się nie wyrobię w przyszłym tygodniu. czy moge do was podleciec jak sie spotkacie pod m1?? z checią polatam z wami :) Jak dla mnie to im wiecej ludzi tym fajniej. Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Więc o której i kiedy?? i czy wszytskim pasuje? ja jestem za... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 (edytowane) moja propozycja jest następująca - w poniedziałek wieczorem siadamy przed kompem (np między 21-22) i zgadujemy sie na wtorek lub środę. Najlepsza trasa w okolicy to zdecydowanie Marki ul. Legionowahttp://maps.google.p...mra=ls&t=m&z=13tu najlepiej polatać samemu żeby nie gonić za szybszymi. Często wyskakuje też na S8, ale tu korci żeby odkręcić. Edytowane 28 Marca 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Dla mnie nie ma problemu:) co inni o tym myślą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mp1985 Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 jest ktos moze teraz on line i ma ochote sie wybrac polatac tak za 20minut ?mozemy jechac w strone legionowa- nad zegrzetempo na lejcie bo w tym sezonie jeszcze nawet 100km nie przelecialem wiec trzeba sie wczuc w maszynke na nowo jesli ktos chetny to ja tu jestem jeszcze 20 min i czekam na nr tel na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 (edytowane) ja ruszam gdzieś za 40 minut. Dzień wolny mam dziś :)strasznie wiatr napier ....teraz zobaczyłem że pisałeś 13.41 sorka za posta. Edytowane 28 Marca 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 w razie jakby ktos chcial polatac 797983432 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 (edytowane) wlasnie wrócilem, nie polecam dziś jeżdzićciasno i strasznie wieje Edytowane 28 Marca 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasatyperez Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 no to ustawmy się jakoś konkretnie, ja jestem za i mogę lecieć obojętnie gdzie, do M1 mam 10 minut ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 ja tez dzisiaj nie latałem ,wyjechalem samochodem i mnie nosilo a co dopiero motocyklem... ja to w sumie wieczorem mam czas codziennie wiec mi tam rybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Ja mam chwilową przerwę :sad: bandzior mi ześfirował...inno coś się w elektryce p..... i nie mam świateł.No i dodatkowo po zmianie wydechu również mu odbiło LupoRF wie przez co wczoraj przechodziłem ech.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 co się stało z wydechem?? sory sory zle przeczytalem z rańca ::) jak sie objawia to jebanie po zmianie wydechu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi