Michalski Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Zdarzylem wyslac tylko kilka. Reszte puszcze jak wroce do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 (edytowane) Turyści :cool: Tu jeszcze zakochani :) I wyszło jak zwykle ... w drodze powrotnej było dość szybko.Pozdrawiam wszystkich, oby więcej takich wypadów ... no może 2 dniowych, żeby na luzie wszystko oblatać. Edytowane 3 Maja 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Fakt, okazalo się że Hornet leci szybciej niż katalogowe 220. Zdziwilo mnie to, zwlaszcza że 235 nie byl koncem mozliwosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Super chłopaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 A dajcie więcej fotek na forum. albo na maila[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 (edytowane) Fakt, okazalo się że Hornet leci szybciej niż katalogowe 220. Zdziwilo mnie to, zwlaszcza że 235 nie byl koncem mozliwosci. Jakby nie było Hornet to jeden z najbardziej wszechstronnych moto na świecie. Okazało się że także w zapierdalaniu :) Kilka fotek z maila od chłopaków. Kilka "placków" poszło. Niestety bez browaru. Edytowane 3 Maja 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid0203 Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 (edytowane) zdjęcia wysłałem na maile...co za picassa? Po wycieczce do Częstochowy Mafi87 utworzył konto do wrzucania fotek na picasaweb... Było zajebiscie, panowie dzięki za miłe towarzystwo :) utworzylem konto na picasaweb.google.comlogin: wypadymotocyklowehasło: moto1111 Proszę aby każdy kto posiada zdjęcia z wypadu wrzucił je do odpowiedniego albumu Częstochowa, 14.04.2012w ten sposób wszyscy będziemy mogli przekazywac innym nasze zdjecia z wypadów. Można dodać nowy album np: Kazimierz 03.05.2012 Edytowane 3 Maja 2012 przez dawid0203 Cytuj Pozdrawiam,Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_grzesiek_5 Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Hej, Sory ze tak wyskakuje z nieodpowiednie tematem, ale mam pytanko albo prośbę czy ktoś posiada zakuwarke do łańcucha bądź wie gdzie mozna zakaz lancuch w okolicach zabek ?Za pomóc z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 kolega z forum r1r6.pl sam wykonuje zakuwarki i chyba niedrogo ceni...na jutro mogę się zorientować co i jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 marcinrednose Szkoda że się z Wami nie załapałem ciut zmęczony byłem po trasce 2000km :-) na moto, wróciłem dzień przed Waszym wyjazdem i Bóg mi światkiem że nawet budzik nastawiłem żeby Wam zrobić niespodziankę i się pojawić bez zapowiedzi ale niestety organizm nie wytrzymał i potrzebował wypoczynku po 3 dniach w siodle i rundce po całym polskim wybrzeżu i niemczech. Panowie mam nadzieję że na następną taką rundkę wybierzemy się wszyscy razem. Pozdrawiam. PS no jak jutro nie będzie padać chętnie się gdzieś przelecę kierunek odkegłość i trasa bez znaczenia sbym tylko obrócił w 8 godzin co by mój pies za długo nie czekał z siusiu. Wiec jak ktoś planuje rundkę niech da znać na forum lub tel. 694 415 956. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_grzesiek_5 Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 kolega z forum r1r6.pl sam wykonuje zakuwarki i chyba niedrogo ceni...na jutro mogę się zorientować co i jak... Oki w takim razie będę czekał na info odnośnie zakupiła zależy mi na czasie bo moj napęd już jest skończony a niechęć przez to niszczyć czegoś wiecej, bym wymienił sam ale dwa młotki i sklepanko to nie wozem czy to najlepszy pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 MATURA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 marcinrednose Szkoda że się z Wami nie załapałem ciut zmęczony byłem po trasce 2000km :-) na moto, wróciłem dzień przed Waszym wyjazdem i Bóg mi światkiem że nawet budzik nastawiłem żeby Wam zrobić niespodziankę i się pojawić bez zapowiedzi ale niestety organizm nie wytrzymał i potrzebował wypoczynku po 3 dniach w siodle i rundce po całym polskim wybrzeżu i niemczech.W sumie dobrze że się nie wybrałeś jak byłeś zmęczony. Niby krótka trasa, ale tak ciasno było, że można się było troszkę zmęczyć. MATURA! O KURA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natraps Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 no ale następnym razem to biorę zatyczki, bo z rana jeszcze mi w uszach szumi :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Po wycieczce do Częstochowy Mafi87 utworzył konto do wrzucania fotek na picasaweb... Można dodać nowy album np: Kazimierz 03.05.2012 Dodałem album "Kazimierz Dolny 03.05.12". Jak znajdziecie chwile to dodajcie zdjęcia które macie.https://picasaweb.google.com/homelogin: wypady motocyklowehasło: moto1111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi