Skocz do zawartości

Wawa Ząbki Zielonka Marki

artur-suz-wawa
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Turyści :cool:

P1030091.JPG

P1030085.JPG

Tu jeszcze zakochani :)

P1030086.JPG

I wyszło jak zwykle ... w drodze powrotnej było dość szybko.

Pozdrawiam wszystkich, oby więcej takich wypadów ... no może 2 dniowych, żeby na luzie wszystko oblatać.

Edytowane przez marcinrednose

Fakt, okazalo się że Hornet leci szybciej niż katalogowe 220. Zdziwilo mnie to, zwlaszcza że 235 nie byl koncem mozliwosci.

Jakby nie było Hornet to jeden z najbardziej wszechstronnych moto na świecie. Okazało się że także w zapierdalaniu :)

Kilka fotek z maila od chłopaków.

CIMG7615.JPG

Kilka "placków" poszło. Niestety bez browaru.

CIMG7616.JPG

IMG-20120503-00149.jpg

Edytowane przez marcinrednose

zdjęcia wysłałem na maile...

co za picassa?

Po wycieczce do Częstochowy Mafi87 utworzył konto do wrzucania fotek na picasaweb...

Było zajebiscie, panowie dzięki za miłe towarzystwo :)

utworzylem konto na

picasaweb.google.com

login: wypadymotocyklowe

hasło: moto1111

Proszę aby każdy kto posiada zdjęcia z wypadu wrzucił je do odpowiedniego albumu

Częstochowa, 14.04.2012

w ten sposób wszyscy będziemy mogli przekazywac innym nasze zdjecia z wypadów.

Można dodać nowy album np: Kazimierz 03.05.2012

Edytowane przez dawid0203

Pozdrawiam,

Dawid

marcinrednose

Szkoda że się z Wami nie załapałem ciut zmęczony byłem po trasce 2000km :-) na moto, wróciłem dzień przed Waszym wyjazdem i Bóg mi światkiem że nawet budzik nastawiłem żeby Wam zrobić niespodziankę i się pojawić bez zapowiedzi ale niestety organizm nie wytrzymał i potrzebował wypoczynku po 3 dniach w siodle i rundce po całym polskim wybrzeżu i niemczech.

Panowie mam nadzieję że na następną taką rundkę wybierzemy się wszyscy razem.

Pozdrawiam.

PS no jak jutro nie będzie padać chętnie się gdzieś przelecę kierunek odkegłość i trasa bez znaczenia sbym tylko obrócił w 8 godzin co by mój pies za długo nie czekał z siusiu. Wiec jak ktoś planuje rundkę niech da znać na forum lub tel. 694 415 956.

kolega z forum r1r6.pl sam wykonuje zakuwarki i chyba niedrogo ceni...na jutro mogę się zorientować co i jak...

Oki w takim razie będę czekał na info odnośnie zakupiła zależy mi na czasie bo moj napęd już jest skończony a niechęć przez to niszczyć czegoś wiecej, bym wymienił sam ale dwa młotki i sklepanko to nie wozem czy to najlepszy pomysł

marcinrednose

Szkoda że się z Wami nie załapałem ciut zmęczony byłem po trasce 2000km :-) na moto, wróciłem dzień przed Waszym wyjazdem i Bóg mi światkiem że nawet budzik nastawiłem żeby Wam zrobić niespodziankę i się pojawić bez zapowiedzi ale niestety organizm nie wytrzymał i potrzebował wypoczynku po 3 dniach w siodle i rundce po całym polskim wybrzeżu i niemczech.

W sumie dobrze że się nie wybrałeś jak byłeś zmęczony. Niby krótka trasa, ale tak ciasno było, że można się było troszkę zmęczyć.

MATURA!

O KURA !!!

Po wycieczce do Częstochowy Mafi87 utworzył konto do wrzucania fotek na picasaweb...

Można dodać nowy album np: Kazimierz 03.05.2012

Dodałem album "Kazimierz Dolny 03.05.12". Jak znajdziecie chwile to dodajcie zdjęcia które macie.

https://picasaweb.google.com/home

login: wypady motocyklowe

hasło: moto1111